Cele Mai Bune Baze/Primere De Machiaj Pentru Tenul Gras 2023

Cele Mai Bune Baze/Primere De Machiaj Pentru Tenul Gras 2023

Bazele pentru tenul gras sunt produse cosmetice destinate să acopere imperfecțiunile pielii și să ofere un aspect mai uniform al tenului. Acestea sunt formulate pentru a se potrivi tenului gras și a controla sebumul (uleiul natural produs de piele).

Dacă aveți tenul gras, ar trebui să evitați bazele care sunt prea grase sau care au un finisaj lucios, deoarece acestea pot contribui la apariția coșurilor și a punctelor negre. În schimb, optați pentru o bază cu un finisaj mat și care ajută la controlul sebumului. Este important să aplicați baza într-un strat subțire, pentru a evita încărcarea pielii. De asemenea, nu uitați să vă curățați pielea înainte de aplicarea bazei, pentru a ajuta la îndepărtarea excesului de sebum și a impurităților. Vezi aici Top 6 Geluri De Curatat Fata.

Baze / Primere Machiaj Pentru Ten Gras – Top 7 Produse

1
Baza de Machiaj, Benefit, The Porefessional Lite Primer, 7.5 ml

O baza de machiaj care minimizează pori dilatați, estompează liniile fine și oferă rezistență machiajului până la 12 ore.
Are o textura ușoară și o formulă ce îți da senzația de răcoare. Are finiș natural, blând cu pielea și fără miros.
Acest primer se găsește și în varianta POREfessional de 22ml

2
Primer pentru ten NYX PM Shine Killer 1

Baza de machiaj pe baza de silicon ce matifiază și oprește producția de sebum, aceasta pregătește pielea pentru aplicarea machiajului și pentru a ajută la obținerea unui aspect mai uniform al tenului. Acest primer este special formulat pentru a controla sebumul și pentru a reduce luciul pielii.

3
Paese Mattifying Make-Up Base Tube, 30ml

O bază de machiaj matifiantă cu silicon pentru tenul gras care conține vitamina E ce ajută la intinerirea pielii.
Se simte lejer lăsând tenul catifelat, iar aplicarea fondului de ten va fi uniformă și îi va oferi rezistență îndelungată.

4
Primer pe baza de silicon The Ordinary, Femei,30 ml

Bază de machiaj pe baza de silicon care oferă matifiere și hidratare, perfect tenului gras deoarece acesta reduce aspectul uleios și diminuează porii și imperfecțiunile.
Ajută la netezirea machiajului și mărește rezistență acestui pe tot parcursul zilei .

5
Primer Makeup Obsession Game Set Matte MAttifying, 28 ml, femei

O bază de machiaj care matifiază și oferă rezistență machiajului că să te bucuri de machiaj intreagă zi.
Un produs vegan care pregătește tenul pentru aplicarea fondului de ten cu efect de lungă durată.

6
Baza Machiaj Matifianta Gabrini Photo Finish Foundation Primer, 30 ml

O baza de machiaj cu silicon ce matifiază și oferă rezistență îndelungată machiajului. Un produs fără ulei și fără parfum, netestat pe animale.

7
Baza de machiaj pentru fata wet n wild Photo Focus Partners in Prime 25ml

O baza matifiantă ce netezește porii diliatati care face ca aspectul pielii să fie uniform și catifelat, controlează excesul de sebum și mărește rezistență fondului de ten. O baza bună că și calitate-preț.

Cum alegem cea mai bună bază de machiaj pentru ten gras

Atunci când alegem o bază pentru tenul gras, există câteva caracteristici cheie pe care ar trebui să le avem în vedere pentru a obține rezultate optime.

În primul rând, formularea ușoară este esențială în cazul bazelor pentru tenul gras. Alegerea unei baze cu ingrediente ușoare permite o absorție rapidă în piele, fără a lăsa o peliculă grasă sau senzația de încărcare. Aceasta conferă un confort sporit în timpul purtării și ajută la menținerea unui aspect natural și proaspăt al tenului.

Controlul sebumului este o altă caracteristică importantă pentru bază. Este recomandat să optăm pentru produse care conțin ingrediente precum acidul salicilic, acidul glicolic sau acidul lactic. Aceste componente ajută la exfolierea delicată a pielii și reduc producția excesivă de sebum. Prin urmare, se realizează un echilibru în nivelul de uleiuri naturale ale pielii și se previne aspectul lucios și grăsimea excesivă pe parcursul zilei.

Acoperirea medie este ideală în cazul bazelor pentru tenul gras. O bază cu o acoperire medie este capabilă să ascundă imperfecțiunile pielii, cum ar fi petele, roșeața sau porii dilatați, fără a încărca pielea sau a-i conferi un aspect grăsos. Este important să obținem o uniformizare a tenului, fără a sacrifica aspectul natural și respirabilitatea pielii.

Un finisaj mat este un alt aspect esențial în alegerea unei baze pentru tenul gras. Alegând o bază cu un finisaj mat, putem reduce semnificativ aspectul de piele lucioasă și strălucitoare. Acest lucru contribuie la obținerea unui aspect matifiat și mat al tenului, creând o bază perfectă pentru aplicarea machiajului și asigurând rezistența acestuia pe parcursul zilei.

Pentru a găsi cea mai potrivită bază pentru tenul gras, este important să luăm în considerare aceste caracteristici și să alegem produse care să răspundă nevoilor specifice ale tenului nostru. În final, obiectivul este de a avea un ten impecabil, cu aspect mat și sănătos, indiferent de provocările oferite de tenul gras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *