Cea Mai Bună Soluție Pentru Gândacii de Bucătărie

Daca ai probleme cu gandacii de bucatarie, probabil cauti cea mai buna solutie care sa ii elimine definitiv din locuinta ta. Am avut si eu aceasta problema datorita subsolului de la bloc, si dupa ce am incercat o gramada de produse care nu au facut practic nimic, asa ca am decis sa apelez la o firma specializata care au venit si mi-au dat in toata locuinta cu o solutie pentru gandaci de bucatarie sub forma de gel, solutie care i-a eliminat pe toti, si in cateva zile deja nu mai exista urma de gandac in apartament.

Partea buna este ca baietii de la firma de dezinsectie m-au lasat sa fac o poza ambalajului, pentru ca ulterior daca mai am probleme cu gandacii de bucatarie sa cumpar solutia separat si sa dau singur. Acum cateva zile un prieten m-a intrebat de respectiva solutie, si am decis sa fac si acest articol, deoarece cu siguranta sunt si alte persoane ce au aceiasi problema si ar fi pacat sa nu beneficieze de ea.

Insecticid, Bayer, Maxforce IC, Gel, Gandaci de Bucatarie, Flacon, 20 g

Substante active: Imidacloprid: 2,15 g (2,15%) ~ 21,5 g/Kg
Daunatori vizati: Gandaci de bucatarie: Periplaneta Americana (gandacul mare, negru de bucatarie), Blata Orientalis (gandacul mic, negru de bucatarie), Blata germanica (gandacul mic, rosu-roscat de bucatarie)
Mod utilizare: se aplica 1-2g de gel (10-15 picaturi) pe o suprafata de 25-50mp pe traseul gandacilor.

Acest insecticid este cea mai buna solutie pentru gandacii de bucatarie, ba mai mult, este o solutie chiar ieftina, pe eMAG cu tot cu transport ajunge la 80 lei (72 daca aveti Genius).

De ce este cea mai buna solutie pentru gandacii de bucatarie? Simplu, acesta include atractanti alimentari care atrag pur si simplu gandacii si nu se pot abtine sa nu manance din el, iar pentru simplul fapt ca acesta are un efect de cascada, ajuta la moartea intregului cuib de gandaci, nu doar pe cel care il consuma. Adica daca gandacii au cuibul in alta zona, chiar si in afara apartamentului, iar un gandac ce a consumat gelul se duce inapoi in cuib, ii extermina pur si simplu pe toti.

Dupa cum am mentionat si mai sus, pentru utilizare trebuie sa adaugati cateva picaturi de gel pe traseul gandacilor, adica puteti adauga prin plinte la bucatarie, dupa mobila, sau chiar pe colturile sertarelor.

Recomand cu drag acest insecticid, deoarece eu personal am incercat o gramada de spray-uri, solutii chiar si metode „babesti” ca sa scap de gandacii de bucatarie, unele spray-uri si solutii chiar la un pret poate si de 2-3 ori fata de acest gel, insa niciuna cu acelasi efect. Acest insecticid de la Bayer a facut toata treaba rapid si fara probleme, eliminand toti gandacii de bucatarie intr-un timp foarte scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *