Aragaz Mixt: Top Cele Mai Bune 2023

Un aragaz mixt este un aragaz care combina caracteristicile unui aragaz electric cu cele ale unui aragaz pe gaz. Acest tip de aragaz are o plita pe gaz pentru a prepara mancarurile care necesita o caldura puternica rapid si un cuptor pe gaz pentru a putea prepara mancaruile preferate la temperaturi controlate. Aragazele mixte sunt adesea considerate o alegere mai versatila decat aragazele doar pe gaz sau doar electrice, deoarece ne permit sa gatim in modul clasic, mai economic, cu o plita pe gaz, iar cand vine vorba de coacere la cuptor ne folosim de cuptorul electric, care este cu mult superior unuia pe gaz datorita temperaturii controlate.

Top Aragaze Mixte 2023

 • Dezvaluie aragazul de performanță și funcționalitate superioară în bucătărie cu acest aragaz versatil. Dotat cu 4 arzătoare pe gaz și un cuptor electric cu un volum generos de 66 de litri, îți oferă posibilitatea de a găti o varietate de preparate.
 • Funcțiile de grill și coacere adaugă un plus de versatilitate, iar temperatura maximă de 275 de grade Celsius îți permite să obții rezultate perfecte la fiecare gătire.
 • Cu dimensiuni compacte și un design elegant al capacului din sticlă, acest aragaz se integrează armonios în orice bucătărie. Funcțiile suplimentare, precum timerul, protecția împotriva accesului copiilor și oprirea automată a gazului, adaugă confort și siguranță în utilizare.
 • Bucură-te de eficiență și versatilitate în bucătărie cu acest aragaz performant. Dotat cu o placă standard pe gaz și un cuptor electric, îți oferă libertatea de a găti în diverse moduri. Cele 4 arzătoare pe gaz, inclusiv unul de mare putere de 3000W, asigură o încălzire rapidă și precisă.
 • Cu un volum de 58 de litri, cuptorul îți permite să pregătești mese generoase. Funcțiile de gătire, precum grill, coacere și gătire cu aburi (AirFry), îți oferă o varietate de opțiuni culinare.
 • Cu o temperatură maximă de 250 de grade Celsius, obții rezultate perfecte la fiecare gătire. Designul compact, cu dimensiuni de 50 cm lățime, 85,5 cm înălțime și 60 cm adâncime, se integrează ușor în orice bucătărie.
 • Aragazul eficient energetic de clasa A este alegerea ideală pentru performanță și funcționalitate superioară în bucătărie. Cu o combinație perfectă între plită standard pe gaz și cuptor electric, acest aragaz îți oferă versatilitatea necesară pentru a pregăti preparate delicioase.
 • Indiferent dacă utilizezi cele 4 arzătoare, inclusiv cel de mare putere de 3000 W, sau te bucuri de funcțiile de gătire precum grill, coacere și gătire cu aburi (AirFry), vei obține rezultate impecabile.
 • În plus, cu un volum generos de 66 de litri în cuptor, ai suficient spațiu pentru a experimenta și a pregăti mâncăruri în porții generoase. Dimensiunile compacte de 50 cm lățime, 85 cm înălțime și 60 cm adâncime fac ca acest aragaz să se integreze perfect în orice spațiu de bucătărie.
 • Bucură-te de performanța și eficiența acestui aragaz de ultimă generație. Cu o alimentare pe gaz pentru plită și cuptor electric, acest aragaz îți oferă cele mai bune rezultate în bucătărie. Cu 4 arzătoare și un volum de 57 de litri în cuptor, poți găti diferite preparate în același timp, obținând rezultate perfecte.
 • Funcțiile de grill și coacere îți permit să pregătești mâncăruri delicioase, iar temperatura maximă de 275 de grade Celsius îți oferă versatilitate în preparatele tale.
 • Cu dimensiuni compacte și funcții precum autocurățarea hidrolitică și display-ul pentru monitorizarea procesului de coacere, acest aragaz este alegerea ideală pentru bucătăria ta.
 • Descoperă avantajele acestui aragaz modern și eficient energetic, perfect pentru bucătăria ta. Cu o plită alimentată cu gaz și cuptor electric, obții rezultate excepționale în gătit. Cele 4 arzătoare și volumul generos de 72 de litri în cuptor îți permit să pregătești mai multe preparate în același timp.
 • Cuptorul multifuncțional cu 8 funcții de gătire îți oferă versatilitate și flexibilitate în preparatele tale. Cu dimensiuni compacte și dotări precum display-ul pentru monitorizarea procesului de coacere și timer-ul, vei avea control total asupra gătitului.
 • Funcția High-Efficiency™ Gas Burner reduce timpul petrecut în bucătărie, permițându-ți să gătești mai eficient și mai rapid. Iar tehnologia 3D cooking îți permite să gătești simultan 3 preparate fără a amesteca mirosurile. Alege acest aragaz și bucură-te de o experiență culinară superioară.
 • Bucura-te de aragazul cu eficiență energetică ridicată și performanțe superioare în bucătărie. Alimentat cu gaz și cuptor electric, acest aragaz îți oferă tot confortul necesar în timpul gătitului. Cu cele 4 arzătoare pe gaz, poți găti rapid și eficient, economisind timp și gaz. Cuptorul cu un volum de 58 de litri îți permite să coaceți preparatele preferate cu ușurință.
 • Dimensiunile compacte de 50 cm lățime, 85 cm înălțime și 60 cm adâncime se integrează perfect în bucătăria ta. Cu funcția de autocurățare standard și capacul din metal, întreținerea aragazului este simplă și eficientă. Bucură-te de gătitul eficient și de rezultatele perfecte cu acest aragaz Arctic.
 • Descoperă aragazul eficient energetic cu funcții avansate, ideal pentru o experiență completă în bucătărie. Cu alimentarea pe gaz și electrică, acest aragaz îți oferă versatilitatea necesară.
 • Cu un volum generos de 72 de litri în cuptor și funcții precum grill, convectie, dezghetare și rumenire, poți pregăti preparate delicioase. Cu dimensiuni compacte și funcții suplimentare precum timer, supapă de siguranță și grill Teppanyaki, acest aragaz este perfect pentru bucătăria ta.
 • Beneficiază de siguranța plitei și distribuția uniformă a căldurii datorită funcției de convectie. Poți utiliza cuptorul și grill-ul simultan pentru preparate rapid rumenite. Bucură-te de performanța și versatilitatea acestui aragaz pentru preparate perfecte.
 • Dezvaluie aragazul cu alimentare pe gaz și o gamă extinsă de funcții avansate, ce te va impresiona în bucătărie. Cu un volum generos de 72 de litri în cuptor și eficiență energetică de clasă A, acest aragaz îți oferă o experiență de gătit superioară.
 • Beneficiază de funcții precum grill, timer, iluminat și ventilator integrat, care vor contribui la prepararea perfectă a mâncărurilor tale preferate. Cu designul elegant și grătarul din fontă, vaselor tale li se va asigura stabilitatea necesară.
 • În plus, te vei bucura de eficiența crescută datorată tehnologiei High-Efficiency™ Gas Burner, care îți permite să gătești mai economic și mai rapid. Cuptorul multifuncțional cu cele 8 funcții de gătire te va inspira să experimentezi rețete noi și sofisticate. Descoperă plăcerea gătitului cu acest aragaz de încredere și performanță remarcabilă.
 • Experimenteaza aragazul cu alimentare pe gaz și funcții avansate ce vor transforma gătitul într-o experiență plăcută și eficientă. Cu un volum de 60 de litri în cuptor și eficiență energetică de clasă A, acest aragaz te va surprinde prin performanță și economie.
 • Funcțiile de grill și coacere îți vor permite să pregătești preparate variate și gustoase. Beneficiază de iluminare interioară și timer pentru a monitoriza timpul de gătire. Modul de încălzire inferioară este ideal pentru a obține crusta perfect rumenită.
 • Dimensiunile compacte și arzătoarele cu eficiență ridicată îți vor facilita gătitul într-un timp mai scurt și cu consum redus de gaz. Bucură-te de performanța și practicitatea acestui aragaz în bucătăria ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *