Top 10 Cele Mai Bune Frigidere Side By Side 2023

Top 10 Cele Mai Bune Frigidere Side By Side 2023

Frigiderele side by side sunt o alegere populară pentru cei care doresc o capacitate mare de stocare in frigider și acces ușor la alimente și băuturi. Aceste tipuri de frigidere sunt caracterizate prin compartimentarea lor în două părți egale, una pentru frigider și cealaltă pentru congelator, care sunt poziționate una lângă alta. Dar, care sunt cele mai bune frigidere side by side? În acest articol, vom prezenta cele mai bune opțiuni disponibile pe piață. Indiferent dacă sunteți o familie mare sau pur și simplu doriți mai mult spațiu de stocare, aceste frigidere side by side sunt unele dintre cele mai bune si le puteti achizitiona cu incredere.

Pentru a face o alegere informată în ceea ce privește achiziționarea unui frigider side by side, este important să țineți cont de caracteristicile și performanțele acestora. Un aspect de luat în considerare este eficiența energetică, deoarece unele modele sunt mai prietenoase cu mediul și pot reduce costurile facturilor de energie. De asemenea, funcțiile suplimentare precum distribuitorul de apă și gheață încorporat sau sistemul de filtrare a apei pot aduce un plus de confort în utilizarea frigiderului. Opțiunile de reglare a temperaturii și opțiunile de depozitare flexibile sunt alte aspecte de luat în considerare. Cu atâtea opțiuni disponibile pe piață, asigurați-vă că vă informați în prealabil și că alegeți frigiderul side by side care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor dvs.

Cele Mai Bune Frigidere Side By Side

1
Side By Side Samsung RS67A8810S9/EF, 609 l, Full No Frost, Inox
 • Cu un design elegant și funcții avansate, frigiderul side by side Samsung reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc o capacitate mare de stocare și acces ușor la alimente și băuturi.
 • Cu un volum total de 634 de litri, compartimentat într-un frigider de 409 litri și un congelator de 225 litri, acest frigider oferă suficient spațiu pentru a satisface nevoile unei familii mari sau pentru a avea mai mult spațiu de stocare.
 • Frigiderul este echipat cu funcții avansate, cum ar fi congelarea rapidă și răcirea rapidă, iluminare interioară cu LED și Smart Conversion, care asigură o vizibilitate clară și o organizare eficientă a alimentelor.
 • Tehnologiile Digital Inverter și Twin Cooling asigură un mediu liniștit și o performanță durabilă, permițându-vă să economisiți energie și să beneficiați de flexibilitate în utilizarea frigiderului.
 • Cu dimensiuni compacte de 91,2 cm lățime, 71,6 cm adâncime și 178 cm înălțime, acest frigider se integrează perfect în orice bucătărie, oferind un spațiu generos de stocare și un design elegant. În concluzie, frigiderul side by side samsung este o opțiune excelentă pentru cei care caută un frigider cu capacitate mare, funcții avansate și un design atrăgător.
2
Side by side Samsung RS54N3003SA/EO, 535 l, Clasa F, Metal Graphite
 • Este o opțiune excelentă pentru cei care caută un aparat electrocasnic de încredere pentru stocarea alimentelor. Cu un volum total de 552 de litri, compartimentat într-un frigider de 359 litri și un congelator de 193 litri, acest frigider asigură suficient spațiu pentru a păstra alimentele în condiții optime.
 • Frigiderul dispune de multiple funcții utile, precum modul de vacanță, care optimizează consumul de energie atunci când sunteți plecat, și semnalizarea audio pentru ușa deschisă, asigurându-vă că alimentele sunt păstrate în condiții de siguranță. Tehnologia Digital Inverter oferă un zgomot redus și o performanță de lungă durată, în timp ce sistemul No Frost previne formarea gheții și menține alimentele proaspete pentru mai mult timp.
 • Cu ajutorul tehnologiei All-around Cooling, întregul conținut al frigiderului este răcit în mod eficient, asigurând o temperatură uniformă în fiecare colț al aparatului. Frigiderul este dotat și cu un compartiment special pentru legume și fructe, precum și un spațiu dedicat pentru sticle. Cu dimensiuni compacte de 91,2 cm lățime, 73,4 cm adâncime și 178,9 cm înălțime, acest frigider se integrează perfect în orice bucătărie, oferind un design elegant și funcționalitate de încredere.
 • Frigiderul side by side se remarcă prin volumul generos, funcțiile avansate și tehnologiile inovatoare, asigurând o păstrare optimă a alimentelor și un confort de utilizare deplin.
3
Side by side Heinner HSBS-520NFBKWDF+, 519l, Full No Frost, Negru
 • Cu un volum total impresionant de 519 litri, frigiderul side by side Heinner este o alegere excelentă pentru cei care caută un spațiu generos de stocare și funcționalități avansate. Acesta dispune de o gamă variată de funcții, cum ar fi super congelarea, filtrul antibacterian, iluminarea LED, blocarea împotriva acționării de către copii, semnalizarea audio pentru ușa deschisă și un dozator de apă.
 • Tehnologia Multi Air-Flow asigură o distribuție uniformă a aerului rece în interiorul frigiderului, menținând o temperatură constantă și evitând formarea gheții. Frigiderul este dotat cu un compartiment special pentru legume și fructe, care păstrează prospețimea acestora pentru o perioadă mai lungă de timp.
 • Sistemul de racire Full No Frost este conceput pentru a asigura o circulație omogenă a aerului rece și pentru a evita formarea gheții, garantând o păstrare perfectă a alimentelor. De asemenea, frigiderul dispune de o funcție de Inteligență Artificială de ultimă generație, care ajustează automat temperatura din compartimentele de congelare și refrigerare, asigurând condiții ideale de depozitare.
 • Cu dimensiuni compacte de 91 cm lățime, 64,3 cm adâncime și 178,9 cm înălțime, acest frigider se integrează perfect în orice bucătărie, oferind un design practic și modern. În concluzie, frigiderul side by side prezentat oferă un volum generos de stocare, funcții avansate și tehnologii inovatoare, asigurând o păstrare optimă a alimentelor și un confort de utilizare deplin. Este alegerea potrivită pentru cei care doresc să își upgradeze bucătăria și să beneficieze de performanță și eficiență într-un aparat electrocasnic modern.
4
Frigider Side by side Beko GNO4331XPN, 442 l, NeoFrost, Inox
 • Cu un volum net total de 442 litri, frigiderul side by side Beko este o alegere excelentă pentru cei care caută un spațiu generos de stocare și funcționalități avansate. Acesta este echipat cu iluminare LED, funcții de racire rapidă și mod vacanță, precum și rafturi ajustabile din sticlă securizată.
 • Tehnologiile integrate în acest frigider includ No Frost, care menține temperatura optimă în mod constant și previne formarea gheții în congelator. Iluminarea LED și tehnologia NeoFrost Dual Cooling asigură o distribuție uniformă a aerului rece în interiorul aparatului, garantând performanțe superioare de racire. Clasa climatică SN-T permite utilizarea frigiderului într-o gamă largă de condiții de mediu.
 • Cu o autonomie de 10 ore fără curent electric, acest frigider oferă siguranță în păstrarea alimentelor în caz de întrerupere a alimentării cu energie electrică. Cutia specială pentru legume și fructe oferă un spațiu generos pentru a menține prospețimea acestora în cele mai bune condiții.
5
Side By Side Samsung RS66A8100S9/EF, 652 l, Full No Frost, Inox
 • Cu un volum net impresionant de 652 litri, frigiderul side by side prezentat este alegerea ideală pentru cei care caută un spațiu generos de stocare și funcționalități avansate. Acesta este dotat cu o gamă variată de funcții, inclusiv alarma pentru ușa deschisă, debit multiplu, congelare rapidă, răcire rapidă, modul vacanță și iluminare interioară cu LED.
 • Tehnologia SpaceMax utilizează o izolație specială de înaltă eficiență, permițând pereților să fie mai subțiri fără a compromite eficiența energetică. Acest lucru contribuie la obținerea unui volum generos de stocare, oferind în același timp o performanță energetică excelentă. Sistemul Twin Cooling Plus optimizează temperatura și umiditatea în frigider și congelator, menținând alimentele mai proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp.
 • Funcțiile Power Cool și Power Freeze asigură răcirea rapidă a alimentelor și băuturilor, respectiv congelarea rapidă a alimentelor sau producerea rapidă de gheață pentru orice cocktail doriți să pregătiți.
6
Side by Side Star-Light SSM-532FWH, 532l, Clasa F, Total No frost, Alb
 • Frigiderul dispune de o gamă variată de funcții, precum controlul electronic, funcția de super racire, congelare rapidă, răcire rapidă și modul vacanță, care optimizează performanța aparatului în funcție de nevoile dvs. Semnalarea audio pentru temperatură ridicată vă avertizează în cazul în care temperatura depășește limita dorită.
 • Cu un volum net total de 532 litri, frigiderul side by side prezentat oferă suficient spațiu de stocare și vine echipat cu funcții avansate pentru a vă satisface nevoile. Iluminarea LED, termostatul ajustabil și blocarea accesului pentru copii sunt doar câteva dintre caracteristicile disponibile pe acest aparat.
 • Cu compartimentul special pentru legume și fructe, vă puteți păstra alimentele proaspete și bine organizate. Tehnologia Total No Frost previne formarea depunerilor de gheață, asigurând o vizibilitate clară și evitând lipirea pungilor cu zarzavaturi sau diferite tipuri de carne.
 • Display-ul digital simplu de utilizat vă permite să setați cu ușurință funcțiile frigiderului prin simpla atingere a ecranului, în funcție de alimentele depozitate. Modul „Vacanță” vă permite să setați temperatura automat în congelator și să opriți frigiderul, economisind energie în perioadele în care nu este utilizat.
7
Side by side LG GMX945MC9F, 563 l, Clasa F, No Frost, Negru
 • Frigiderul side by side LG oferă un volum net impresionant de 638 litri și este echipat cu funcții avansate pentru a vă asigura o experiență modernă în utilizare. Cu caracteristici precum Smart ThinQ, aparat de gheață, conectivitate Wi-Fi, raft pliabil, spațiu extra și design Multi-Door, acest frigider se remarcă prin versatilitate și inovație.
 • Tehnologia InstaView Door-in-Door adaugă un plus de comoditate, permițându-vă să vedeți conținutul compartimentului cu acces rapid și facil, fără a fi nevoie să deschideți complet ușa. Astfel, puteți găsi rapid și ușor alimentele preferate, economisind timp și energie.
 • Compresorul linear inverter oferă un funcționament mai silențios și mai durabil, asigurând o experiență mai plăcută în utilizare. Aparatul de gheață slim este integrat în ușa frigiderului, lăsând un spațiu generos liber pe rafturi, fără a îngreuna depozitarea pe ușă.
 • Prin utilizarea aplicației SmartThinQ de pe smartphone, puteți controla funcțiile cheie ale frigiderului de oriunde v-ați afla, beneficiind de o conectivitate și control ușor și intuitiv. Prin intermediul notificărilor importante primite pe telefon, veți fi mereu la curent cu starea și performanța frigiderului.
8
Frigider Side by side Beko GN1603140ZHXBN, 580 l, NeoFrost, Metal Look
 • Cu un volum net total de 580 litri, frigiderul side by side prezentat este alegerea ideală pentru cei care caută un spațiu generos de stocare și funcționalități avansate. Iluminarea LED, avertizarea luminoasă, congelarea rapidă și modul vacanță sunt câteva dintre funcțiile disponibile pe acest aparat.
 • Tehnologia inovatoare HarvestFresh, cu ciclul său de lumină solară în 3 culori, simulează procesul natural pentru a păstra vitaminele din fructe și legume pentru o perioadă mai lungă de timp. Funcția EverFresh+ este perfectă pentru cei care adoptă un stil de viață sănătos și consumă fructe și legume proaspete.
 • Sistemul NeoFrost Dual Cooling asigură o racire eficientă prin intermediul curentilor de aer ventilati ce acționează independent în cele două compartimente. Compresorul ProSmart Inverter asigură o funcționare ultra-silentoasă la cele mai ridicate standarde de eficiență energetică.
9
Side by side AEG RMB954F9VX, 541 l, Full No Frost, FrenchDoor, Inox antiamprenta
 • Frigiderul side by side AEG oferă un volum net total de 541 litri și vine echipat cu funcții esențiale pentru păstrarea ingredientelor proaspete și crearea preparatelor delicioase. Iluminarea LED, funcția de congelare rapidă și conectivitatea Wi-Fi sunt doar câteva dintre caracteristicile acestui aparat.
 • Funcțiile de semnalizare audio pentru ușa deschisă și temperatura ridicată vă ajută să monitorizați și să mențineți condițiile optime în frigider. Personalizarea în funcție de preferințe vă permite să aveți la îndemână toate ingredientele necesare pentru preparatele proaspete și gustoase.
 • Tehnologia TwinTech cu No Frost asigură un congelator fără gheață, în timp ce umiditatea din frigider este menținută la un nivel optim. Acest lucru contribuie la reducerea cu 60% a pierderii de masă a alimentelor și la menținerea lor proaspete pentru perioade mai lungi.
 • Substantele nutritive sunt păstrate cu ajutorul tehnologiei Ultrafresh, prin intermediul sertarului pentru legume cu închidere etanșă și membrană activă, care menține umiditatea la nivelul optim și îndepărtează excesul de condens.
 • Cu tehnologia Multiflow, frigiderul asigură temperaturi stabile și o umiditate constantă în toate compartimentele, menținând astfel prospetimea alimentelor pe termen lung.
10
Side by Side Star-Light SSM-532FBG, 532l, Clasa F, Sticla Neagra
 • Frigiderul side by side Star Light oferă un volum net total de 532 litri și vine echipat cu o serie de funcții utile pentru a vă asigura o experiență convenabilă în utilizare. Termostatul ajustabil, blocarea accesului copiilor, controlul electronic, funcția de super racire, iluminarea LED, răcirea rapidă și congelarea rapidă, precum și modul vacanță sunt doar câteva dintre funcțiile disponibile pe acest aparat.
 • Tehnologia Total No Frost împiedică formarea depunerilor de gheață în pungi cu zarzavaturi sau diferite tipuri de carne, facilitând o vizualizare mai ușoară a conținutului acestora și evitând lipirea alimentelor. Funcția „Super Racire – Super Congelare” este utilă atunci când doriți să răciți sau să congelați alimentele într-un timp mai scurt, asigurând o păstrare optimă a prospețimii acestora.
 • Blocarea accesului copiilor vă permite să blocați display-ul digital al frigiderului, asigurându-vă că setările rămân neschimbate atunci când cei mici intervin.

Cum alegi cel mai bun frigider side by side

Alegerea unui frigider side by side poate fi un proces dificil, cu atâtea opțiuni disponibile pe piață. Cu toate acestea, dacă vă luați timp să evaluați cu atenție nevoile de depozitare, caracteristicile dorite, eficiența energetică, design-ul, brand-ul și garanția, veți găsi cu siguranță frigiderul side by side perfect pentru bucătăria dvs.

Un aspect important de luat în considerare este dimensiunea și capacitatea frigiderului. Asigurați-vă că se va potrivi în spațiul disponibil și că oferă suficient spațiu de depozitare pentru alimente și băuturi. În același timp, este important să vă gândiți și la nevoile dvs. de depozitare pe termen lung. Dacă sunteți o familie numeroasă sau aveți nevoie de un spațiu mai mare pentru alimente, un frigider side by side cu o capacitate generoasă poate fi alegerea ideală.

Caracteristicile moderne, cum ar fi controlul automat al temperaturii și sistemele de filtrare a apei, aduc un plus de comoditate în utilizarea frigiderului. Aceste funcții vă vor ajuta să mențineți alimentele proaspete și băuturile răcoritoare, asigurând că acestea rămân în condiții optime de păstrare.

Nu uitați să acordați atenție și eficienței energetice a frigiderului. Un aparat cu o eficiență energetică ridicată va contribui la economisirea costurilor pe termen lung și va fi mai prietenos cu mediul înconjurător.

În plus, design-ul și estetica frigiderului trebuie să se potrivească cu design-ul și estetica bucătăriei dvs. Alegeți un model care să se îmbine armonios cu restul mobilierului și să ofere o notă de eleganță și stil în spațiul dvs. de gătit.

În concluzie, alegerea unui frigider side by side necesită o evaluare atentă a nevoilor dvs. și o analiză comparativă a caracteristicilor și opțiunilor disponibile pe piață. Cu o atenție deosebită acordată dimensiunii, capacitatății, caracteristicilor moderne, eficienței energetice și design-ului, veți putea găsi cel mai bun frigider side by side pentru a vă satisface nevoile de depozitare și a aduce un plus de eleganță în bucătăria dvs.

Frigider Side by Side – Întrebări frecvente

Ce este un frigider side by side și cum funcționează?

Un frigider side by side este un tip de frigider în care compartimentele de frigider și congelator sunt poziționate una lângă alta, cu uși separate pentru fiecare compartiment. Acest design permite organizarea și accesul facil la alimente și băuturi. Frigiderul side by side funcționează prin intermediul unor sisteme separate de răcire și control al temperaturii pentru fiecare compartiment. Astfel, aerul rece este distribuit uniform în fiecare zonă, menținând alimentele proaspete și sigure.

Care sunt avantajele unui frigider side by side?

Frigiderele side by side oferă o serie de avantaje. Printre acestea se numără o capacitate mare de stocare, cu spații generoase în ambele compartimente, ceea ce le face ideale pentru familiile numeroase sau persoanele care au nevoie de un spațiu suplimentar pentru alimente și băuturi. De asemenea, designul cu uși separate permite o organizare mai bună a alimentelor și un acces facil la produsele dorite. Funcțiile avansate, cum ar fi congelarea rapidă, racirea rapidă și sistemul de iluminare LED, îmbunătățesc experiența de utilizare. Eficiența energetică este un alt avantaj important, deoarece mulți producători se concentrează pe integrarea tehnologiilor care reduc consumul de energie.

Cum pot să aleg capacitatea potrivită pentru un frigider side by side?

Alegerea capacității potrivite pentru un frigider side by side depinde de nevoile dumneavoastră de depozitare și de dimensiunea familiei dumneavoastră. Este important să evaluați cantitatea de alimente și băuturi pe care le stocați în mod obișnuit și să alegeți un frigider care să ofere suficient spațiu pentru acestea. De asemenea, luați în considerare și dimensiunile bucătăriei dumneavoastră și spațiul disponibil pentru frigider. Frigiderele side by side au o gamă variată de capacități, de la modele mai mici de aproximativ 400 de litri până la modele mari de peste 600 de litri. În general, se recomandă să alegeți un frigider cu o capacitate mai mare dacă aveți o familie mare sau aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare pentru alimente și băuturi.

Care sunt funcțiile suplimentare importante de luat în considerare la un frigider side by side?

Există o varietate de funcții suplimentare disponibile la frigiderele side by side, iar alegerea lor depinde de preferințele și nevoile dumneavoastră. Unele funcții populare includ congelarea rapidă, racirea rapidă și sistemul de iluminare LED, care facilitează accesul și organizarea alimentelor. Alte funcții pot include filtrul de apă și de gheață, controlul electronic al temperaturii, modul vacanță pentru economisirea energiei și alarmele de avertizare pentru ușa deschisă sau temperatura ridicată. De asemenea, puteți lua în considerare și funcții inteligente, cum ar fi conectivitatea Wi-Fi, care vă permite să controlați frigiderul de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile.

Cum pot să îmi mențin frigiderul side by side într-o stare optimă?

Pentru a menține frigiderul side by side într-o stare optimă de funcționare, urmați aceste sfaturi:

 • Curățați regulat: Curățați interiorul frigiderului și congelatorului cu regularitate pentru a evita acumularea de murdărie și mirosuri neplăcute. Utilizați o soluție de apă caldă și detergent delicat sau oțet diluat pentru a igieniza suprafețele interioare.
 • Verificați și înlocuiți garniturile ușilor: Verificați garniturile ușilor pentru a asigura o etanșeitate corespunzătoare. Dacă observați deteriorări sau scurgeri de aer, înlocuiți garniturile pentru a preveni pierderea de răcoare și consumul excesiv de energie.
 • Reglați temperatura potrivită: Setarea corectă a temperaturii în frigider și congelator este esențială pentru a menține alimentele proaspete și în siguranță. Consultați manualul de utilizare al frigiderului pentru a determina valorile recomandate și ajustați termostatul în consecință.
 • Nu supraîncărcați frigiderul: Evitați supraîncărcarea frigiderului, deoarece acest lucru poate afecta circulația aerului și eficiența răcirii. Asigurați-vă că există spațiu adecvat între alimente pentru o distribuție uniformă a temperaturii.
 • Descongelați periodic: Dacă frigiderul side by side nu are funcție de dezghețare automată, efectuați dezghețarea periodică pentru a evita acumularea excesivă de gheață în congelator. Aceasta va ajuta la menținerea eficienței energetice și a spațiului de stocare.
 • Curățați și verificați bobinele de pe spatele frigiderului: Bobinele de pe spatele frigiderului pot acumula praf și murdărie, ceea ce poate afecta performanța acestuia. Curățați bobinele periodic și verificați dacă există eventuale blocaje sau probleme.

Prin urmare, respectând aceste sfaturi de întreținere, vă veți asigura că frigiderul side by side funcționează optim și vă va servi în mod eficient pe termen lung.

Frigider Side By Side – Concluzie

În concluzie, frigiderele side by side reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc un spațiu generos de stocare, acces facil la alimente și băuturi și funcționalități avansate. Capacitatea lor mare și compartimentarea în două părți egale, una pentru frigider și cealaltă pentru congelator, oferă suficient spațiu pentru depozitarea alimentelor într-un mod organizat. De asemenea, funcțiile suplimentare, cum ar fi congelarea rapidă, racirea rapidă, iluminarea LED și conectivitatea Wi-Fi, îmbunătățesc experiența de utilizare.

Este important să luați în considerare nevoile dumneavoastră specifice în ceea ce privește capacitatea, funcționalitățile dorite, eficiența energetică și designul frigiderului. Asigurați-vă că alegeți un frigider side by side care se potrivește perfect cu spațiul și preferințele dumneavoastră. Nu uitați să acordați atenție și întreținerii regulare a frigiderului pentru a-i menține performanța optimă.

Cu o gamă variată de modele și opțiuni disponibile pe piață, veți putea găsi cu siguranță cel mai bun frigider side by side pentru bucătăria dumneavoastră. Indiferent dacă sunteți o familie mare sau pur și simplu doriți mai mult spațiu de stocare, frigiderele side by side sunt o alegere excelentă și vă vor oferi confortul și practicitatea de care aveți nevoie în gestionarea alimentelor și băuturilor din viața de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *