Cele Mai Bune Palete De Contur 2023

Paleta de contur este o piesă foarte importantă când vine vorba de make-up, cu ajutorul unei palete de contur bună îți poți contura tenul după cum îți dorești prin umbrirea părților neconvenabile și iluminarea părților ieșite din relieful feței, rezultând astfel că forma feței noastre să pară rotundă, nasul mai ascuțit și mic, pomeții mai evidențiați și fruntea mai mică sau mai mare după caz. Aceasta are un mod diferit de aplicare de la o formă a feței la alta. Poți reda datorită paleței un contur natural sau unul accentuat, în funcție de preferințele fiecăruia.

Un contur facial trebuie să fie cât mai natural, luminat și aplicat exact pe zonele care trebuie, iar pentru a aplica un astfel de contur, ai nevoie de o paletă de contur bună.

Top Palete de Contur de Cumparat in 2023

1
MAKE UP FOR EVER HD Skin All-In-One Palette

O paleta de contur complexă ce conține toate cele necesare pentru a-ți realiza conturul feței, îți vei putea corecta, camufla, umbri, ilumina, îmbujora și modela tenul. Conține 12 nuanțe cremoase complementare ce se pot combină între ele.

Paleta este distribuită în două părți, o parte pentru corectare, iuminare și camuflare și o parte pentru colorarea pomeților și umbrirea zonelor nefavorabile.

2
Kat Von D Beauty Shade + Light Contour Platette

O paleta cu 6 nuanțe pudra diferite ce se bazează doar pe iluminatul și conturul fetei prin crearea de umbre, are 3 nuanțe mate de culori închise pentru contur și 3 nuanțe mate de culoare deschisă pentru iluminare.

Culorile deschise sunt în partea de sus și cele închide în partea de jos.

3
Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Un kit de contur cu care îți poți defini trăsăturile și conturul feței prin îmbinarea culorilor sau doar aplicarea lor simplă. Paleta conține 6 nuanțe de contur și iluminat dintre care 3 sunt pentru aplicarea conturului închis și 3 pentru iluminarea zonelor mai înalte ale feței „zonele ieșite din relief”.

Paleta vine într-un ambalaj de calitate din care poți îndepărta individual fardurile din paletă.

4
Paleta de iluminare si conturare NYX PM Highlight and Contour Pro Palette

O paleta de contur ce conține o varietate de nuanțe pentru umbrire, contur pentru iluminare și iluminator de la o nuanță foarte închisă până la o culoare mai puțin închisă și o nuanță deschisă la o culoare și mai deschisă. Conține 4 nuanțe mate de maro, alte 3 nuanțe mate crem și o nuanță albă cu sidef fin pentru iluminarea zonelor înalte ale feței.

Paleta vine într-un ambalaj simplu de plastic din care se pot îndepărta individual fardurile din paleta.

5
Paleta Iluminare si conturare NYX PM 3 Steps to Sculpt 1 Fair

O paletă de conturare a fetei în 3 pași:
1. conturul/umbrirea zonelor nefavorabile;
2. luminarea zonelor de sub ochi de sub conturul închis de pe obraz și pe frunte;
3. iluminarea pomeților.

Această paleta este creată doar pentru conturul tenului deschis, pentru cei cu tenul închis există o varianta mai închisă a acestei palete.

6
Paleta pentru contur Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit, Ultra Fair C01

O paleta de contur care te ajută să îți conturezi/umbresti zonele nefavorabile ale feței, să iluminezi zonele cele mai înalte alefeței și să imbujorezi pomeții. Ea are 3 nuanțe de conturare.

Această paleta este potrivită persoanelor cu tenul deschis, iar pentru persoanele cu tenul închis există o varianta a acestei palete cu culori mai închise.

7
Paleta conturare Essence Contouring Duo Palette 10 Lighter Skin

O paleta duo contur cu nuanțe foarte pigmentate și rezistente. Conține două nuanțe de conturare/umbrire a fetei, o nuanța închisă și una mai puțin închisă cu care poți face o tranziție mul mai ușoară dintre culoarea închisă și piele sau le poți combină și aplică direct conturul.

8
Paleta iluminator, contur, blush Muah Lolita

O paleta cu nuante pigmentate pentru toate tiprile de piele si nelipsita din trusa unui make-up artist deoarece are toate culorile si produsele de contur de care ai nevoie.
Doua nunate de maro rece pentru contur una inchisa si una deschisa.
Doua nuante de blush nu foarte roz, au o combinatie intre roz rece si portocaliu, la fel ca si conturul gasim una deschisa si una inchisa.
Doua iluminatoare, unul crem spre roz deschis si unu crem spre galben deschis.

Zonele pe care se aplică conturul de culoare închisă:

 • pe zona liniară dintre frunte și par;
 • pe zona de lângă ureche și față, ne orientăm după osul din acea zona și trasăm până la jumătatea fetei;
 • pe zona maxilatului și întindem produsul jos spre gât;
 • pe ambele părți ale nasului de sus și jos, dar și pe părțile stânga dreapta la nările nasului cât și un cerc pe vârful nasului;
 • pe sub buza de jos la bărbie.

Zonele pe care se aplică conturul de culoare deschisă:

 • pe zona din mijloc a frunții;
 • pe zona de sub ochi;
 • pe relieful cel mai înalt al pomeților;
 • pe vârful nasului și pe lungimea nasului;
 • deasupra buzei de sus;
 • pe barbie;
 • dedesubtul liniei de contur închisă, dintre obraz și ureche.    

Voi ce paleta v-ati cumparat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *