Cele Mai Bune Palete De Contur 2024

Paleta de contur este o piesă foarte importantă când vine vorba de make-up, cu ajutorul unei palete de contur bună îți poți contura tenul după cum îți dorești prin umbrirea părților neconvenabile și iluminarea părților ieșite din relieful feței, rezultând astfel că forma feței noastre să pară rotundă, nasul mai ascuțit și mic, pomeții mai evidențiați și fruntea mai mică sau mai mare după caz. Aceasta are un mod diferit de aplicare de la o formă a feței la alta. Poți reda datorită paleței un contur natural sau unul accentuat, în funcție de preferințele fiecăruia.

Un contur facial trebuie să fie cât mai natural, luminat și aplicat exact pe zonele care trebuie, iar pentru a aplica un astfel de contur, ai nevoie de o paletă de contur bună.

Top Palete de Contur de Cumparat in 2023

1Favorita de make-up artisti
Paleta iluminator, contur, blush Muah Lolita

O paletă cu nuanțe pigmentate pentru toate tipurile de piele și nelipsită din trusa unui make-up artist deoarece are toate culorile și produsele de contur de care ai nevoie.
Două nuanțe de maro rece pentru contur, una închisă și una deschisă.
Două nuanțe de blush nu foarte roz, au o combinație între roz rece și portocaliu, la fel ca și conturul găsim una deschisă și una închisă.
Două iluminatoare, unul crem spre roz deschis și unul crem spre galben deschis.

2Nuante pigmentate
Kat Von D Beauty Shade + Light Contour Platette

Descoperă secretul unei palete de contur și iluminare care îți transformă complet aspectul feței! Paleta conține 6 nuanțe pudră diferite, special concepute pentru a crea umbre și lumini, evidențiind trăsăturile tale într-un mod spectaculos. Cu cele 3 nuanțe mate în culori închise, poți defini contururile feței tale într-un mod subtil și elegant. Pe de altă parte, cele 3 nuanțe mate în culori deschise adaugă strălucire și lumină tenului tău. Indiferent de tipul tău de ten, această paletă este alegerea ideală pentru a obține un aspect impecabil.

3Da un efect luminos
Iluminator si Bronzer Mark Wirlen – Love Coffee Time, Cappuccino

Această paletă are o combinație fascinantă de iluminator și bronzer, într-o textură coaptă – iluminatorul în nuanțe de gold – roz/sampanie, oferă un look radiant impecabil. Se poate folosi uscat sau cu pensula umezită, pe zonele de volum ale feței, oferind rezistență pentru întreaga zi. – Bronzerul asigură un efect de prospețime și căldură pentru tenul tău, se poate folosi fie în formula sa uscată, fie cu pensula umezită.

4Varietatea de culori cremoase
Paleta de conturare si iluminare Smart essential, Kiko Milano

Tot ce ai nevoie într-un singur produs pentru a defini, sculpta, ilumina și evidenția fața. Bronzerele sunt perfecte pentru sculptură, fardurile de obraz pot fi combinate cu orice aspect, în timp ce instrumentul de evidențiere face ca trăsăturile faciale să strălucească.

5Paleta diversificata
Paleta de iluminare si conturare NYX PM Highlight and Contour Pro Palette

Descoperă o paletă de contur versatilă, perfectă pentru a defini și evidenția feței tale. Cu nuanțe pentru umbrire, contur și iluminare, de la culori intense și închise până la tonuri mai deschise și luminoase, această paletă te ajută să creezi diferite stiluri și să evidențiezi trăsăturile tale în modul dorit.
Ambalată într-un design practic și ușor de utilizat, această paletă îți permite să îndepărtezi individual fiecare fard, asigurându-ți libertatea de a alege și combina culorile preferate. Obține un contur impecabil cu ajutorul acestei palete indispensabile.

6Perfecta pentru uz personal
Paleta Iluminare si conturare NYX PM 3 Steps to Sculpt 1 Fair

Descoperă paleta de conturare a feței perfectă, concepută pentru a-ți evidenția frumusețea în 3 pași simpli și eficienți. Începe prin conturarea și umbrirea zonelor pe care dorești să le estompezi, apoi luminează cu delicatețe sub ochi, pe obraz și pe frunte pentru a crea un aspect radiat și proaspăt.
Nu uita să iluminezi pomeții pentru a adăuga dimensiune și strălucire.
Această paletă este special creată pentru tenurile deschise, iar pentru cei cu tenul închis există o variantă adaptată perfect. Descoperă secretele unui contur impecabil și bucură-te de un aspect fermecător și bine definit în fiecare zi.

7Raport calitate pret
Paleta pentru contur Makeup Revolution Ultra Sculpt & Contour Kit, Ultra Fair C01

O paleta de contur care te ajută să îți conturezi/umbresti zonele nefavorabile ale feței, să iluminezi zonele cele mai înalte ale feței și să imbujorezi pomeții. Ea are 3 nuanțe de conturare.

Această paleta este potrivită persoanelor cu tenul deschis, iar pentru persoanele cu tenul închis există o varianta a acestei palete cu culori mai închise.

8Cea mai ieftina
Paleta conturare Essence Contouring Duo Palette 10 Lighter Skin

O paleta duo contur cu nuanțe foarte pigmentate și rezistente. Conține două nuanțe de conturare/umbrire a fetei, o nuanța închisă și una mai puțin închisă cu care poți face o tranziție mai ușoară dintre culoarea închisă și piele sau le poți combină și aplică direct conturul.

Zonele pe care se aplică conturul de culoare închisă:

 • pe zona liniară dintre frunte și par;
 • pe zona de lângă ureche și față, ne orientăm după osul din acea zona și trasăm până la jumătatea fetei;
 • pe zona maxilatului și întindem produsul jos spre gât;
 • pe ambele părți ale nasului de sus și jos, dar și pe părțile stânga dreapta la nările nasului cât și un cerc pe vârful nasului;
 • pe sub buza de jos la bărbie.

Zonele pe care se aplică conturul de culoare deschisă:

 • pe zona din mijloc a frunții;
 • pe zona de sub ochi;
 • pe relieful cel mai înalt al pomeților;
 • pe vârful nasului și pe lungimea nasului;
 • deasupra buzei de sus;
 • pe barbie;
 • dedesubtul liniei de contur închisă, dintre obraz și ureche.    

Voi ce paleta v-ati cumparat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *