Cele Mai Bune Rimeluri Ieftine 2023

De la un rimel bun, chiar și ieftin, ne așteptăm să fie de un negru intens, să aibă o pensula cât mai benefică care ajută la o aplicare ușoară și la despărțirea genelor, să fie rezistent pe gene fără să se transfere și să alungească genele pentru a da impresia de gene mari, lungi și voluminoase. Uneori produsele nu fac ceea ce promit și ajungem să aruncăm bani pe produse nefolositoare și totodată devine greu să găsim un rimel bun, fiind nevoie să le testăm pe majoritatea. De aceea am decis să va prezint câteva rimeluri pe care nu veți regretă că le cumpărati.

Top Rimeluri Ieftine si Bune

1
Mascara pentru alungire si volum, Nyx Black

Un rimel de un negru intens care alungește și da volum genelor tale. Are o formulă cremoasă, un miros puțin parfumat și rezistent la apă. Acesta va avea și un efect de indesire a genelor.
O pensulă deasă și cu perii nici prea groși, nici prea subțiri ce te ajută să distribui produs pe gene cu ușurință. Colorează intens genele și le scoate în evidență.
Poți jongla cu acesta prin faptul că poți aplică două sau mai multe straturi de produs.
Rezistă până la 24 de ore, fără că produsul să se întindă.

2
Mascara Maybelline New York Lash Sensational Sky High, Black, 7.2 ml

Un rimel care are o consistentă cremoasă, ușor de aplicat și care desparte firele genelor lăsând un efect de gene false.
O pensula cu perii rigizi și peria flexibilă care ajută la aplicarea produsului ajutând la alungirea și voluminozitatea lor, scoțând în evidență ochii prin culoarea să de negru intens.
Rezistă până la 12 ore și este foarte bun că și calitate preț.

3
Mascara L’Oreal Paris Paradise Extatic Black 6.4 ml

Un rimel cu o consistentă ultra-cremoasa care conține ingrediente naturale, ricin și uleiuri hrănitoare pentreu îngrijirea genelor de aceea este și potrivită pentru ochii sensibili. Acesta da volum genelor intensificând privirea.
Are o perie cu peri moi și balzi cu ochii pentru o aplicare precisă și ultra catifelată. Poate fi aplicat ori de câte ori este nevoie dacă doriți o alungire mai evidențiată.
Rezistența acestuia este de lungă durată fără că produsul să se întindă.

4
Mascara Maybelline New York Lash Sensational Black, 9.5 ml

Un rimel cu o consistență lichidă și îmbogățită cu ulei de trandafir sălbatic. Este ușor de aplicat și se simte ușor pe gene. Acesta va alungi, va da volum și va intensifica genele.
Are o perie împărțită în două părți sau cum mai este numită și „perie evantai”, o parte cu peri scurți și rari și o parte cu peri lungi și mai deși, care datorită lor vei avea genele așa cum ți le dorești.
Un produs excelent pentru folosirea zilnică.
Rezistență de lungă durata, fără că produsul să se întindă.

5
Luxe Caviar Black Thickening Mascara, Avon, Negru

Un rimel cu formulă ultra-cremoasă de un negru intens care da volum genelor și le alungește.
Se aplică ușor pe gene ceea ce te ajută să le intensifici rapid și cu un efect fabulos.
Acesta are o pensulă cu peri moi și blânzi cu genele.
Un produs ce poate fi folosit zilnic și cu rezistență de până la 12 ore, fără să se întindă.

6
Mascara Catrice Glam & Doll False Lashes 010 Black, 9.5 ml

Acest rimel este un rimel destul de ieftin, dar ceea ce promite este peste prețul acestuia căci alungește, intensifica și desparte genele în același timp.
Un produs excelent pentru cineva care se machiază zilnic și vrea un aspect natural, dar special.
Poate fi aplicat de mai multe ori până ești mulțumit de rezultat. Rezistență acestuia este una îndelungată pe gene, fără să se întindă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *