Cele Mai Bune Tratamente Pentru Păr Și Unghii

Deseori avem probleme cu părul și cu unghiile, de obicei un șampon pentru par sau un gel reparator pentru unghii își face treaba pentru o perioada scurtă de timp. E destul de neplăcut să pierzi timp și bani în căutarea unui șampon bun dintre zeci de șampoane pentru că nu își face nici unul efectul sau nu l-ai găsit pe cel potrivit. Problemele părului și unghiilor pot fi cauzate din lipsa de minerale, vitamine, tulburare hormonala sau alimentație săracă în vitamine, de aceea problema trebuie rezolvată din interiorul corpului, așa că îți voi prezența mai jos cele mai bune tratamente pentru par și unghii.

Din punctul meu de vedere un tratament pe baza de pastile ar fi cel mai eficient și de durata pentru căderea părului, părului fragil, subțire, cu varurile despicate și pentru unghiile subțiri care se rup repede sau alte probleme ale unghiilor.

Top Tratamente Păr Și Unghii

1
keratina si elastina ResVitále Beauty 3

Acest tratament conține 90 de comprimate ce ajută la repararea unghiilor părului și pielii. Le va face mult mai rezistente, va da strălucire, vârfurile părului nu vor mai fi despicate și toate acestea vor avea un aspect sănătos. Găsim în acestea: extract de plante, extract de fructe, colagen și biotină care asigura o nutriție corespunzătoare.

ResVitale Beauty este un tratament bazat pe ingrediente naturale de care părul nostru are nevoie cum ar fi: keratina, o proteină esențială pentru întărirea părului și unghiilor, acid hialuronic care umple spațiile dintre celulele epiteliale, dar și alte celule ceea ce face că părul să fie mai sănătos.

2
Forcapil par si unghii

Aceste tratament include de la 60 și 180 de comprimate într-un pachet, destinat numai problemelor părului și unghiilor. Un produs eficient testat de multe persoane care au fost foarte mulțumite. Este cel mai căutat din ultima perioada pentru aceste probleme cu care ne confruntăm mulți dintre noi.

Forcapil conține că și ingrediente: zinc, magneziu, vitamina B5, B6, B8, B9, D3 și multe altele care ajută părul și unghiile să devină rezistente, strălucitoare și mult mai sanatoase.

3
GNC Women’s Formula pentru par, piele si unghii

Un tratament care conține 60 de caramele cu aromă de acai berry pentru că să îți bucuri papilele gustative și în același timp să ai un par și niște unghii sănătoase , strălucitoare și rezistente. În mare că și ingrediente conține extract de plante, colagen, biotina și acid hialuronic care îmbunătățesc aspectul pielii, părului și unghiilor.

GNC Women’s este conceput pentru readucerea unui aspect mai sănătos și natural al acestora prin rezolvarea problemei din interior.

4
Capsule pentru par si unghii Novophane ACM

Acest tratament conține 60 de comprimate care împreună cu compoziția să ajută la îmbunătățirea micro-mediului bulbului capilar, la anticaderea părului la stres, redă strălucire și este benefic unghiilor pentru a le face mai tari, strălucitoare și contribuie la o creștere mai mare.

Novophane include ca si igrediente principale: vitamina B6, B2, B5, PP, E, C, magneziu, zinc, arginina pentru stimularea microcirculatiei, biotina care limiteaza seboreea si alte ingrediente naturale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *