Cele Mai Bune Uscatoare de Rufe 2022

Daca preferi sa iei hainele pe tine imediat dupa ce le speli ai nevoie de un uscator de rufe bun. Pe piata sunt foarte multe modele de la foarte multe branduri, insa, pentru ca rufele tale sa fie uscate perfect, fara sa le strice si fara sa miroasa urat, ai nevoie de cel mai bun uscator de rufe.

Pentru a alege un uscator de rufe trebuie sa ne uitam la ce tehnologii foloseste fiecare, care e mai buna, cum se comporta si bineinteles ce pret are. Eu m-am documentat cu privire la toate aceste lucruri pentru voi, si am facut mai jos o lista cu cele mai bune uscatoare de rufe iar mai jos, va explic ce tehnologii sa alegeti si care e cea mai buna.

Top Uscatoare de Rufe 2022

1Cel mai bun uscator de rufe
Uscator de rufe AEG T8DEA68S

Uscatorul de rufe AEG este cel mai bun uscator de rufe pe care il poti avea si vine cu o multime de functii si tehnologii care pe langa faptul ca iti usuca hainele le ofera si un miros placut, le pastreaza calitatea si ofera o senzatie placuta la atingere. Am ales acest uscator pentru rezistenta indelungata in timp, calitatea uscarii si faptul ca are cea mai buna clasa energetica, adica un consum mic.

Ca si tehnologii, uscatorul de rufe AEG ne ofera:
AbsoluteCare: controleaza miscarea tamburului precis si sigur pentru o uscare fara probleme, de exemplu, articolele din lana sunt mentinute intinse pe tambur similar ca la uscarea pe o suprafata plana.
AEG SensiDry: extrage umezeala din tesaturi la o temperatura redusa fara a extinde durata uscarii, rufele nefiind expuse la caldura inutila.
Filtrul ÖKOFlow: un filtru eficient simplu de curatat.

Eficienta energetica A+++
Capacitate 8kg / Nivel zgomot 65dB

2Foarte rezistent in timp
Uscator de rufe Miele TWB 140 WP

Probabil ati auzit de aceasta marca odata in viata, fiind renumiti la fel ca si AEG pentru durabilitatea in timp si calitatea pe care o ofera. Singura diferenta fata de restul marcilor ar fi pretul, care este putin mai ridicat, insa, din punctul meu de vedere face toti banii.

La acest uscator regasim urmatoarele tehnologii si functii:
Tehnologie EcoDry: functie care va ajuta sa economisti pe toata durata de uscare, practic, sistemul de filtrare si schimbatorul de caldura reduc consumul de energie si durata de functionare
FragranceDos: o prospetime foarte buna pentru rufele cu volum, acestea vor mirosi extraordinar, cum ar si trebui cand le luati pe voi.
PerfectDry: ofera uscarea perfecta, sistemul detecteaza nivelul de minerale in apa si regleaza uscarea pentru a usca hainele complet.
Filtru de scame avantajos: are un filtru usor de curatat gasit in partea de jos a cuvei
Actiune anti-sifonare: dupa fiecare program rufele sunt centrifugate regulat pentru a preveni sifonarea

Eficienta energetica A++
Capacitate 7kg / Nivel zgomot 66dB

32 Tehnologii de Uscare
Uscator de rufe Bosch WTM85251BY

Ce mi-a placut la acest uscator este ca ofera doua sisteme de uscare, cea cu condensare si cu pompa de caldura, pe care o sa le detaliez la sfarsitul listei. Bosch este un brand ce ofera produse calitative si rezistente in timp, de aceea un uscator de rufe Bosch ar fi o alegere buna pentru locuinta dvs.

Acesta ne ofera urmatoarele tehnologii si functii:
SelfCleaningCondenser: condensator cu autocuratare care ofera o performanta ridicata la uscare
AutoDry: senzori de umiditate care regleaza gradul de uscare necesar pentru o uscare delicata a tesaturilor
Sensitive Drying System: tambur cu structura unica ce asigura o uscare delicata si uniforma
SensitiveDrying: o structura unica a tamburului care protejeaza tesaturile si asigura o uscare remarcabila fara a sifona rufele

Eficienta energetica A++
Capacitate 8kg / Nivel zgomot 65dB

4Cel mai bun uscator de rufe Samsung
Uscator de rufe Samsung DV90TA040AX/LE

Un uscator de rufe bun de la Samsung care exceleaza prin cele 9kg pe care le ofera ca si capacitate. Acesta poate usca o cantitate mare de haine intr-un timp foarte bun utilizand cele mai noi tehnologii.

Wrinkle Prevent: pastreaza hainele uscate fara cute si fara sa necesite calcare
OptimalDry: senzorii de umiditate si temperatura regleaza timpul de uscare in functie de haine pentru cea mai buna uscare
Filtru 2 in 1: filtru usor de curatat ce vine cu 2 alarme ca sa-ti aduca aminte cand trebuie sa-l cureti
Quick Dry 35′: o uscare rapida in 35 minute pentru momentele cand ai nevoie rapid de haine uscate

Eficienta energetica A++
Capacitate 9kg / Nivel zgomot 65dB

5Cel mai ieftin uscator de rufe
Uscator de rufe Candy Smart Pro CSO C8DF-S

Uscatorul Candy este cel mai ieftin uscator de rufe pe care il poti cumpara. Acesta foloseste sistemul de uscare prin condensare, care este inferior celui cu pompa de caldura insa tinand cont de pret cu siguranta este cea mai buna alegere cand ai nevoie de un uscator de rufe independent de masina.

Acesta ne ofera urmatoarele functii si tehnologii:
Dry Sensor: senzor ce monitorizeaza in permanente nivelul de umiditate pentru a scadea durata de uscare si consumul de energie
Conectivitate WiFi si Bluetooth: pentru a controla uscatorul de rufe de la distanta
Kilo Detector: regleaza timpul de uscare in functie de cantitatea hainelor din cuva

Eficienta energetica B
Capacitate 8kg / Nivel zgomot 69dB

6Cel mai ieftin uscator cu pompa de caldura
Uscator de rufe Candy Smart Pro CSOE H7A2TE-S

Inca un uscator de la Candy, insa cu sistemul de uscare cu pompa de caldura la un pret foarte bun. Acesta este cel mai ieftin uscator cu pompa de caldura pe care il poti cumpara.

Tehnologii si functii:
Dry Sensor: senzor ce monitorizeaza in permanente nivelul de umiditate pentru a scadea durata de uscare si consumul de energie
Conectivitate WiFi si Bluetooth: pentru a controla uscatorul de rufe de la distanta
Kilo Detector: regleaza timpul de uscare in functie de cantitatea hainelor din cuva
Antisifonare: program cu aer cald ce reduce sifonarea in 12 minute

Eficienta energetica A++
Capacitate 7kg / Nivel zgomot 67dB

Pompa de caldura vs condensare, ce sa aleg?

Cand vine vorba de un uscator de rufe, acesta poate avea doua tehnologii populare, condensare si pompa de caldura.

  1. Condensare – functioneaza prin aburului din masina pe care il transforma in apa ce este colectata intr-un rezervor detasabil. Aceste uscatoare sunt cele mai ieftine ca pret, insa unele pot lasa mirosuri neplacute hainelor.
  2. Pompa de caldura – cele mai scumpe ca optiune, insa si cele mai bune si durabile in timp. Uscatoarele cu pompa de caldura folosesc aerul cald pentru a extrage apa din rufe, care este depozitata intr-un rezervor detasabil. Daca sunteti o persoana care foloseste des uscatorul, cel cu pompa de caldura este ideal cand vine vorba de rezistenta in timp, consum de energie, si cel mai important, hainele ies fara mirosuri neplacute si uscate in totalitate.

Uscator de rufe sau masina de spalat cu uscare?

Sunt si masini de spalat cu uscator de rufe incorporat, insa, acestea usuca haine in cantitate mica si au un sistem de uscare pe baza de evacuare, pompand apa din rufe pe sistemul de evacuare. Cel mai bine daca vrei un produs calitativ cand vine vorba de uscat rufe, e bine sa alegi un uscator de rufe dedicat cu pompa de caldura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *