Top 5 Cele Mai Folosite Palete De Machiaj 2023

Paletele de machiaj se găsesc într-o varietate largă de modele, culori și texturi diferite. O paleta de machiaj poate conține mai multe sau mai putine farduri, in functie de pret, calitate si brand, această poate să mai conțină pe lângă fardurile de ochi și iluminatoare, blush și contur de față sau bronz. Insa fardurile unei palete de calitate trebuie să fie pigmentate și rezistente. Sunt o grămadă de palete în comerț care spun că oferă ceva, și de fapt nu fac mai nimic, de aceea m-am gândit să scriu acest articol, fie că ești începătoare în make-up, fie că vrei să te machiezi singură acasă, în acest articol găsești un top palete machiaj folosite de make-up artiști și nu numai.

Când alegem o paleta de machiaj, trebuie să ținem cont de umatoarele caracteristici:

  1. Textura – textura fardurilor să arate cât mai bine și colorată;
  2. Mirosul – să ai aibă un miros ușor, nu unul greu sau de fard vechi;
  3. Pigmentatia – să fie la un nivel ridicat, de preferat foarte pigmentat;
  4. Consistenta – prăfos sau cremos;

Top Palete Machiaj 2023

1Farduri iesite din comun
HUDA BEAUTY Naughty Nude Palette

O paleta care contine 18 farduri rezistente, cremoase in 5 texturi deosebite si usor de aplicat. Are 8 nuante mate pigmentate, 5 nuante metalice, 3 nuante multi-reflectorizante, o nuanta hipnotizanta si o nuanta iesita din comun, unica cu reflexii de bronz si fructe de padure.

Paleta pune la dispozitie o oglina si aceste varietati de nunate pentru a-ti putea crea machiaje de noapte, de zi sau ceva mai deosebit.

2Nuante foarte pigmentate
Anastasia Beverly Hills Soft Glam Palette

O palete de machiaj ce contine 14 farduri de ochi rezistente cu nuante elegante cum ar fi: 5 nuante sidefate si 9 nuante mate cu care poti realiza machiaje de seara, dar si de zi.

Paleta vine impreuna cu o pensula ce are doua capete pentru aplicarea fardului pe ochi si cu o oglinda in interiorul paletei.

3Pigmentatie ridicata
Natasa Denona Mini Sunset Palette


O paleta care face senzatie prin faptul ca fardurile de ochi sunt foarte rezistente si pigmentate. Contine 2 nuante metalice, 2 nuante mate si o nuanta cu glitter.

Paleta cu farduri de pleoape este usor de folosit ata de make-up artisti profesionisti cat si de pasionatii de make-up.

4Farduri cremoase
TOO FACED Sweet Peach
O paleta care contine farduri cremoase, rezistente si pigmentate, are 18 nuante de roz/piersica, coral, bronz, tonuri de violet cat si culori mai inchise.

Paleta pune la dispozitie culori deschise cat si inchise pentru relizarea diferitelor machiaje cu o singura paleta.5Cel mai bun raport calitate pret
Tartelette In Bloom Palette Argile

O paleta destul de populara ce are in compozitia sa 12 nunate rezistente, iluminatoare, mate si cu un sidef subtil.

Paleta pune la dispozitie nuante delicate cu care poti crea machiaje elegante si o oglinda.

Concluzie

Cam astea ar fi paletele de machiaj recomandate in 2022, cu siguranță cel puțin una din toate aceste palete se regăsește in trusa unui make-up artist începător dar și experimentat. Poți realiza cu ele orice tip de machiaj, ceea ce le face potrivite pentru orice tip de persoană. Tu pe care ai cumpărat-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *