Top 7 Cele Mai Folosite Palete De Machiaj 2024

Paletele de machiaj se găsesc într-o varietate largă de modele, culori și texturi diferite. O paleta de machiaj poate conține mai multe sau mai putine farduri, in functie de pret, calitate si brand, această poate să mai conțină pe lângă fardurile de ochi și iluminatoare, blush și contur de față sau bronz. Insa fardurile unei palete de calitate trebuie să fie pigmentate și rezistente. Sunt o grămadă de palete în comerț care spun că oferă ceva, și de fapt nu fac mai nimic, de aceea m-am gândit să scriu acest articol, fie că ești începătoare în make-up, fie că vrei să te machiezi singură acasă, în acest articol găsești un top palete machiaj folosite de make-up artiști și nu numai.

Când alegem o paleta de machiaj, trebuie să ținem cont de umatoarele caracteristici:

  1. Textura – textura fardurilor să arate cât mai bine și colorată;
  2. Mirosul – să ai aibă un miros ușor, nu unul greu sau de fard vechi;
  3. Pigmentatia – să fie la un nivel ridicat, de preferat foarte pigmentat;
  4. Consistenta – prăfos sau cremos;

Top Palete Machiaj 2023

1Farduri iesite din comun
HUDA BEAUTY Naughty Nude Palette

O paletă care conține 18 farduri rezistente, cremoase în 5 texturi deosebite și ușor de aplicat. Are 8 nuanțe mate pigmentate, 5 nuanțe metalice, 3 nuanțe multi-reflectorizante, o nuanță hipnotizantă și o nuanță ieșită din comun, unică cu reflexii de bronz și fructe de pădure.

Paleta pune la dispoziție o oglindă și aceste varietăți de nuanțe pentru a-ți putea crea machiaje de noapte, de zi sau ceva mai deosebit.

2Nuante pentru machiaj de mireasa
Paleta de Farduri P.LOUISE EyeDentify Your Worth

O paletă creată special pentru cei ce vor să strălucească în ziua nunții, cea mai importantă zi din viața lor. A fost confecționată cu grijă și culori alese în nuanțe de maro, nude, piersică, crem și roz pudrat pentru a obține un look cât mai unic și special.

Paleta are 38 de nuanțe pigmentate, delicate și 3 iluminatoare, dintre care 10 farduri sidefate, de la maro închis până la roz, crem, și 28 de farduri mate din aceeași gamă de culori. Poți obține orice machiaj îți dorești.

Este potrivită persoanelor care iubesc să fie naturale și în același timp să atragă atenția.

3Nuante foarte pigmentate
Anastasia Beverly Hills Soft Glam Palette

O paletă de machiaj ce conține 14 farduri de ochi rezistente, cu nuanțe elegante cum ar fi: 5 nuanțe sidefate și 9 nuanțe mate, cu care poți realiza machiaje de seară, dar și de zi.

Paleta vine împreună cu o pensulă ce are două capete pentru aplicarea fardului pe ochi și cu o oglindă în interiorul paletei.

4Pigmentatie ridicata
Natasa Denona Mini Sunset Palette


O paletă care face senzație prin faptul că fardurile de ochi sunt foarte rezistente și pigmentate. Conține 2 nuanțe metalice, 2 nuanțe mate și o nuanță cu glitter.

Paleta cu farduri de pleoape este ușor de folosit atât de make-up artiști profesioniști, cât și de pasionații de make-up.

5Culori deosebite
Paleta de Farduri P.LOUISE Love Tapes

O paletă favorită make-up artiștilor datorită pigmenției și culorilor deosebite pe care le are. Conține 2 farduri sidefate cu irizații aurii și 6 nuanțe maro-piersică mate. Este una din cele 6 palete din set.

Aceasta este cea mai căutată paletă deoarece poți crea atât machiaj de mireasă, de seară, dar și naturale de zi.

6Farduri cremoase
TOO FACED Sweet Peach

O paletă favorită make-up artiștilor datorită pigmenției și culorilor deosebite pe care le are. Conține 2 farduri sidefate cu irizații aurii și 6 nuanțe maro-piersică mate. Este una din cele 6 palete din set.

Aceasta este cea mai căutată paletă deoarece poți crea atât machiaj de mireasă, de seară, dar și naturale de zi.

7Cel mai bun raport calitate pret
Tartelette In Bloom Palette Argile

O paletă destul de populară ce are în compoziția sa 12 nuanțe rezistente, iluminatoare, mate și cu un sidef subtil.

Paleta pune la dispoziție nuanțe delicate, cu care poți crea machiaje elegante, și o oglindă.

Concluzie

Cam astea ar fi paletele de machiaj recomandate in 2022, cu siguranță cel puțin una din toate aceste palete se regăsește in trusa unui make-up artist începător dar și experimentat. Poți realiza cu ele orice tip de machiaj, ceea ce le face potrivite pentru orice tip de persoană. Tu pe care ai cumpărat-o?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *