Cine suntem?

IdealBuy este un site ce ofera liste de recomandari cu produse din toate categoriile. Acest site a fost creat din dorinta de a oferi cele mai bune produse pentru oamenii ce doresc sa economiseasca timp, bani, si cel mai important sa scape de stresul de a cauta produsele dorite.

De ce am deschis acest site?

Pe internet gasim o gramada de magazine online, cu zeci de produse, fiecare laudat de vanzator in descriere si specificatii. Din pacate insa nu mereu ce spune in specificatii se intampla si in realitate, iar oamenii ajung sa dea prea multi bani pe produse care nu fac nici macar un sfert. De aceea am decis sa deschidem acest site, unde, vom posta regulat articole cu recomandari din toate categoriile de cumparaturi online.

Cum alegeti produsele?

In momentul cand facem o lista, cu multe zile inainte ne documentam cu privire la produsele ce urmeaza sa fie trecute acolo. Cautam informatii despre produse pe forumurile din afara, pe site-urile romanesti, cautam eventualele probleme, urmarim diverse review-uri iar la final alegem cel mai bun produs raportat la calitate / pret si il adaugam in lista. Fiecare articol difera si fiecare lista e diferita, de exemplu la listele de buget urmarim sa oferim produse care sa ofere cate putin din tot, nu sa fie cel mai bun pe un anumit lucru, in schimb, la liste cu lucruri performante cautam sa oferim cel mai calitativ produs performant ce exista pe piata si bineinteles care isi justifica pretul. Echipa noastra, chiar daca este mica, petrece ore de documentare cu privire la produsele afisate pe site. Nu adaugam produse sponsorizate, totul este adaugat in urma documentarii, care uneori poate dura si cateva ore.

Sunt afectate review-urile de comision?

Nu. In principiu link-urile de pe site sunt de tip afiliat si putem primi un comision daca comandati prin link. Insa listele nu sunt influentate de acest comision, nu postam produse din dorinta de a primi comision, orice comision primit odata ce clientul il returneaza este anulat, deci interesul nostru e sa oferim cele mai bune produse, consideram ca daca vizitatorul si respectiv clientul este multumit, atunci avem toti de castigat!

Nu gasesc pe site, ma puteti ajuta?

Daca nu gasesti ceva la noi pe site, si vrei sa cumperi, dar nu stii ce sa alegi, ne pot scrie in pagina de contact sau la adresa de mail contact@idealbuy.ro si te ajutam cu cea mai mare placere. Nu te costa absolut nimic.