Top 9 Cele Mai Ieftine si Bune Fonduri De Ten in 2024

Dupa cum bine stiti, fondurile de ten diferă de la unul la altul, le găsim în mai multe nuanțe, forme și texturi. Pentru a-ți alege fondul de ten perfect tenului tău ai nevoie să știi pentru ce tip de ten este potrivit, dacă este mat, semimat sau hidratant, dacă se potrivește sau nu tenului matur.

Nu toate fetele își permit un fond de ten scump sau poate nu vor să cheltuie o avere ci doar să își achiziționeze necesarul pentru machiajul sau de zi cu zi ori pentru un eveniment ocazional. De aceea am decis sa va prezint 9 fonduri de ten ieftine si bune.

Din punctul meu de vedere un fond de ten că să fie bun nu însemană neapărat că trebuie să fie și scump, eu folosesc fonduri de ten din acest top și sunt foarte mulțumită de ele.

Un fond de ten accesibil ar trebui să îl alegem bazându-ne pe următoarele criterii:

  1. Compozitia – să nu conțină alcool;
  2. Nuanta – să fie potrivită ;
  3. Mirosul – să fie unul ușor, fără miros de chimicale;
  4. Rezistenta – să reziste o perioada buna de timp.

Fonduri de Ten Ieftine si Bune 2023

1Acoperire mare
Fond de ten corector Vichy Dermablend 16H 25 Nude SPF 35, 30 ml

Un fond e ten cu acoperire mare, pentru tenul normal sau uscat ori cu diverse imperfecțiuni, acesta are un finiș matifiant.

Are o putere mare de corectare a imperfecțiunilor, distribuindu-se ușor pe față și care da un aspect natural ce rezistă întreagă zi.

Acest fond de ten este foarte folosit make-up artiști ce sunt la început de drum și nu își permit să cheltuie o avere pe produse.

2Potrivit tuturor
Fond de ten Revlon ColorStay Combination/Oily SPF 15 150 Buff, 30 ml

Acest fond de ten este unul dintre cele mai lăudate, are o acoperirea medie spre mare, ajutând până și tenul cu imperfecțiuni la obținerea unui ten uniform.

El se găsește pentru toate tipurile de ten cum ar fi: tenul uscat, normal, mixt și uleios. Având pentru fiecare o compoziție diferită. Este un fond de ten mat ce nu încarcă fața, cu un miros ușor plăcut, rezistand până la 24 de ore.

Recipientul are o pompiță care te ajută să scoți ușor cât produs ai nevoie.

3Aplicare cu pipeta
Fond de ten Catrice HD Liquid Coverage 030 Sand Beige, 30 ml

Un fond de ten la fel de lăudat cu un raport bun calitate preț. Acesta se găsește în patru sau șase nuanțe diferite, este un fond de ten matifiant cu efect de o a două piele arătând natural.

Are o rezistență de până la 24 de ore și o compoziție lichidă.

Recipientul are o formă cilindrică, mată și vine cu o pipetă în capacul acestuia pentru o distribuire ușoară și rapidă.

4Lejer
Fond de ten L’Oreal Paris True Match 2N Vanilla, 30 ml

Un fond de ten care hidratează tenul, uniformizează culoarea, are acoperire medie care dă un aspect natural al pielii.

Formula îmbogățită cu acid hialuronic, SPF16, fără parfum și alcool. Are o textură lichidă și este potrivit tenului matur și uscat.

Se găsește într-o gamă foarte mare de nuanțe, de la subton rece până la subton cald și neutru.

5Rezista 30 de ore
Fond de ten Maybelline New York SuperStay 30H Active Wear, 05 Light Beige, 30 ml

Fond de ten mat cu acoperire medie spre mare și cu o rezistență de până la 30 de ore. Oferă un aspect natural al pielii, simțindu-se lejer pe față.

Are o textură mai groasă și este potrivit pentru tenul mixt și gras, acesta ținând sub control excesul de sebum. Pentru o rezistență mai mare, se recomandă un primer pentru bază de silicon sau apă.

Se găsește în mai multe nuanțe și subtonuri, de la nuanțe calde la nuanțe reci.

6Acoperire medie
Fond de ten Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless 115 Ivory, 30 ml

Un fond de ten cu finiș mat potrivit tipurilor de ten mixt și gras, care promite acoperirea porilor cât și imperfecțiunilor, acesta având o acoperire medie spre mare.

Este foarte lejer cu o textura lichidă ce ține sub control excesul de sebum pentru câteva ore, dar și rezistent pe ten în jur de 24 de ore.

Se găsește o varietate foarte mare de nuanțe, de la subton roz la subton neutru și rece.

7Acoperire mica
Fond de ten Essence Fresh & Fit 05 Fresh Porcelaine, 30 ml

Un fond de ten cu o acoperire mică spre medie, hidratant cu un complex de vitamina e și niacinamida ce oferă luminozitate.

Are o textura fluidă întinzându-se ușor pe ten și cu un aspect natural. Are o rezistență de până la 12 ore și se potrivește tipului de ten normal.

Pentru a scoate produs ușor și rapid acesta vine cu o pompita și cu un gramaj destul de mare, 30 ml.

8Aplicator cu spatula
Fond de ten wet’n wild Photo Focus Classic 30ml

Un fond de ten cu acoperire medie spre mare, care oferă un aspect natural și hidratant, pentru un aspect plăcut în orice lumina și poziție.

Are o textura fluidă care se întinde ușor pe ten încât poți lucra cu el prin reaplicarea lui deoarece nu oxidează și are o rezistență de până la 12 ore.

Acesta vine în interiorul capacului cu o spatulă cu care poți să scoți produs cu ușurință, are un gramaj de 30 ml și se găsește într-o varietate mare de nuanțe.

9Lumineaza tenul
Fond de ten NYX PM Born to Glow 5 Light, 30 ml

Uniformizează nuanța tenului și oferă un aspect natural, are acoperire medie și este potrivit pentru machiajul de zi cu zi.

Are o textura ușoară, lichidă și este potrivit pentru tenurile normale, uscate și mature împreună cu un primer hidratant, iar pe tenurile mixte cu un primer matifiant pe zona T.

Se găsește într-o varietate mare de nuanțe de la subton roz până la subton neutru și rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *