Top 5 Cele Mai Ieftine si Bune Fonduri De Ten in 2022

Dupa cum bine stiti, fondurile de ten diferă de la unul la altul, le găsim în mai multe nuanțe, forme și texturi. Pentru a-ți alege fondul de ten perfect tenului tău ai nevoie să știi pentru ce tip de ten este potrivit, dacă este mat, semimat sau hidratant, dacă se potrivește sau nu tenului matur.

Nu toate fetele își permit un fond de ten scump sau poate nu vor să cheltuie o avere ci doar să își achiziționeze necesarul pentru machiajul sau de zi cu zi ori pentru un eveniment ocazional. De aceea am decis sa va prezint 5 fonduri de ten ieftine si bune.

Din punctul meu de vedere un fond de ten că să fie bun nu însemană neapărat că trebuie să fie și scump, eu folosesc fonduri de ten din acest top și sunt foarte mulțumită de ele.

Un fond de ten accesibil ar trebui să îl alegem bazându-ne pe următoarele criterii:

  1. Compozitia – să nu conțină alcool;
  2. Nuanta – să fie potrivită ;
  3. Mirosul – să fie unul ușor, fără miros de chimicale;
  4. Rezistenta – să reziste o perioada buna de timp.

Fonduri de Ten Ieftine si Bune 2022

Acest fond de ten este unul dintre cele mai lăudate, are o acoperirea medie spre mare, ajutând până și tenul cu imperfecțiuni la obținerea unui ten uniform.

El se găsește pentru toate tipurile de ten cum ar fi: tenul uscat, normal, mixt și uleios. Având pentru fiecare o compoziție diferită. Este un fond de ten mat ce nu încarcă fața, cu un miros ușor plăcut, rezistand până la 24 de ore.

Recipientul are o pompiță care te ajută să scoți ușor cât produs ai nevoie.

Un fond de ten la fel de lăudat cu un raport bun calitate preț. Acesta se găsește în patru sau șase nuanțe diferite, este un fond de ten matifiant cu efect de o a două piele arătând natural.

Are o rezistență de până la 24 de ore și o compoziție lichidă.

Recipientul are o formă cilindrică, mată și vine cu o pipetă în capacul acestuia pentru o distribuire ușoară și rapidă.

Un fond e ten cu acoperire mare, pentru tenul normal sau uscat ori cu diverse imperfecțiuni, acesta are un finiș matifiant.

Are o putere mare de corectare a imperfecțiunilor, distribuindu-se ușor pe față și care da un aspect natural ce rezistă întreagă zi.

Acest fond de ten este foarte folosit make-up artiști ce sunt la început de drum și nu își permit să cheltuie o avere pe produse.

Un fond de ten cu finiș mat potrivit tipurilor de ten mixt și gras, care promite acoperirea porilor cât și imperfecțiunilor, acesta având o acoperire medie spre mare.

Este foarte lejer cu o textura lichidă ce ține sub control excesul de sebum pentru câteva ore, dar și rezistent pe ten în jur de 24 de ore.

Se găsește varietate foarte mare de nuanțe, de la subton roz la subton neutru și rece.

Un fond de ten cu o acoperire mică spre medie, hidratant cu un complex de vitamina e și niacinamida ce oferă luminozitate.

Are o textura fluidă întinzându-se ușor pe ten și cu un aspect natural. Are o rezistență de până la 12 ore și se potrivește tipului de ten normal.

entru a scoate produs ușor și rapid acesta vine cu o pompita și cu un gramaj destul de mare, 30 ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.