Top Cele Mai Bune Pudre Translucide

Pudrele translucide sunt produse cosmetice folosite pentru a uniformiza și a fixa machiajul. Acestea sunt realizate din ingrediente fin molocate, cum ar fi talc, silică sau amidonul de porumb, care ajută la absorbția uleiurilor și la diminuarea luciului pielii. Pudrele translucide sunt adesea utilizate pentru a acoperi porii dilatați, pielea uscată, mixtă sau pielea grasă, deoarece ajută la controlarea sebumului și la prevenirea apariției coșurilor. Ele sunt disponibile într-o gama largă de nuanțe, de la cele mai deschise până la cele mai închise, astfel încât pot fi utilizate pe orice tip de piele. În plus, pudrele transpucide pot fi aplicate atât pe întreagă față, cât și local, pentru a corectă anumite probleme de machiaj sau pentru a obține un efect de luminozitate.

Pudrele pulbere albe se adaptează tuturor noantelor de ten, dar unele pot fi găsite și în nuanță potrivită tenului tău, mai jos regăsești o selecție de pudre translucide bune și accesibile.

Cele Mai Bune Pudre Translucide

1
Huda Beauty Easy Bake Loose Powder

O pudra pulbere, de culoare alba ce ajuta la fixarea si rezistenta machiajului, dar si la estomparea porilor, liniilor fine si reda lumiozitate pielii. O pudra ce se adapteaza tututror nuantelor de ten, dar care se poate gasi si intr-o varietate mare de culori.
Nuanta Cupcake, Nuanta Pound Cake si altele pe care le veti gasi in link.
Potrivita tuturor tipurilor de ten.

2
Make-up For Ever Ultra HD Loose Powder

Pudra lejera care fixeaza si creste rezistenta machiajului prin faptul ca tine sebumul sub control si acopera porii. Ofera un aspect al tenului mat, neted si luminos.
Potrivit tuturor tipurilor de ten.

3
Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder

O pudra ce ajuta la fixarea si rezistenta machiajului, estomparea liniilor fine, absoarbe sebumul si ilumineaza tenul. Aceasta are particule ultra-fine si matasoase care se aseaza si absoarbe pe fata rapid si bland. Aceasta pudra se gaseste in culori diferite dar si in Travel Size.
Potrivita tuturor tipurilor de ten.

4
Pudra translucida pentru fixarea machiajului, MALU WILZ, rezistenta, matifiere, 15 g

O pudra foarte fina care ajuta la fixarea produselor cremoase pentru ca acestea sa nu mai luceasca sau sa opreasaca excesul de sebum si a umple pori diliatati.
Potrivita tuturor tipurilor de ten.

5
Pudra de finish NYX PM Studio Finishing Powder 1 Translucent finish, 6 g

O pudra compusa din 100% siliciu care absoarbe sebumul si acopera porii, oferind tenului un aspect mat si fiind HD aceasta reflecta la lumina.
Aceasta se gaseste si in format de pudra normala nu pulbere, o gasiti aici: Pudra de finish NYX PM High Definition Finishing
Potrivita tenului gras si mixt.

6
​Pudra pulbere translucida pentru fixare L.A Girl HD PRO Setting Powder, Banana Yellow, 5 gr

Pudra cu ingrediente minerale ce ajuta la fixarea si rezistenta fondului de ten sau produselor cremoase. Absoarbe excesul de sebum, corecteaza si matifiaza tenul.
Potrivita pentru toate tipurile de ten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *