Top 5 Costume De Baie La Moda In 2023

A venit sezonul pentru mers la plajă, la piscine, și oriunde e puțină răcoare și apă, chiar acum când scriu afară sunt 34 de grade și aș da orice să fiu la o piscină. Am intrat puțin pe internet să-mi comand un costum de baie, și mi s-a părut o idee bună să fac și un articol despre asta. Când ne alegem un costum de baie suntem foarte pretențioase, e ceva normal pana la urma, deoarece costumele de baie le găsim in diferite modele pentru fiecare formă a corpului. Cumva, e greu sa ne decidem, asa ca am ales mai jos 5 costume pe care mi le-aș cumpăra eu in 2022. Sper sa te ajute.

Din punctul meu de vedere cand alegem un costum de baie trebuie sa tinem cont de forma corpului nostru, sa alegem ceva sa fie calitativ si sa ne stea bine.

Am ales costumele in functie de urmatoarele lucruri:

  1. Materialul – sa fie de un material calitativ si subtire;
  2. Tipul – sa fie format dintr-o piesa sau mai multe;
  3. Modelul – sa fie potrivit pentru forma corpului.

Top Costume de Baie 2023

1
Costum de baie intreg cu decolteu cache-coeur

Acest costum de baie este destinat tuturor femeilor deoarece este potrivit aproape oricărei forme a corpului. Costumul de baie scoate în evidență bustul datorită decolteului, iar spatele este lăsat gol.

El se găsește de la mărimea XS la L, confecționat dintr-un material sintetic și cuoarea să este de un verde sparanghel.

2
Costum de baie intreg cu decupaje Verry

Acest costum de baie este unul potrivit adolescentelor și femeilor tinere deoarece are o culoare destul de deschisă și un imprimeu cu cireșe și este decupat în față cât și în spate scoțând la vedere partea de mijloc a abdomenului.

El poate fi găsit de la mărimea XS până la XL, confecționat din poliamida și elastan.

3
Costum de baie intreg pentru gravide

Acest costum de baie este gândit și făcut special pentru gravidute, el este confecționat în așa fel încât să poată fi îmbrăcât cu ușurință și să nu fie strâns la burtică.
Vine cu un voal elegant pe mâini și cu un șnur ce se prinde în jurul gâtului pentru a asigura o prindere cât mai bună.

El poate fi găsit în mai multe mărimi de la M la 3XL, este confecționat din material sintetic și este format dintr-o piesă și culoarea să este lila.

4
Costum de baie cu doua piese si snururi

Acest costum de baie este unul simplu cu un detaliu special la sutien, este format din două piese și îți permite să-l combini cu alt costum de baie tot din două piese. Are o formă clasică, slipul se prinde în ambele părți laterale cu niște șnururi, acesta este în format mic până la baza șoldului.

Costumul de baie de găsește în diferite mărimi de la XS la XL, este confecționat din poliamida și elastan, iar culoara să este de un oranj pal.

5
Costum de baie cu doua piese si snururi in lateral

Acest costum de baie are un model nou apărut și este destul de rar întâlnit, se leagă în prima faza în jurul gâtului și după se vine cu partea de jos împrejurul abdomenului legându-se în față, are o formă că un decolteu în U, iar slipul este unul normal/clasic care se prinde cu ajutorul unor șnururi în lateral.

El se găsește în mai multe culori și fără imprimeu. Este confecționat din poliester, se găsește de la mărimea cea mai mică XS la L și coloarea să este un maro cu alb prăfuit și negru.

Voi ce costum ati ales pentru mersul la plaja anul acesta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *