Top 6 Geluri De Curățat Fața

Un gel de curățat fața bun ne poate ajută să scăpăm de toate impuritățile, excesul de sebum ori de cosmeticele folosite în timpul zilei. O rutină de îngrijire trebuie realizată în fiecare seară pentru a ne ține tenul cât mai curat, sănătos și fără imperfecțiuni. Un gel de curățare bun nu doar că ne ajută să curățăm fața, dar contribuie la hitratare și la menținerea pielii curată fără pete roșii, coșuri sau exces de sebum.

Din punctul meu de vedere e necesar să ai un astfel de gel, îți garantez că după fiecare utilizare te vei simții cu față revigorată, proaspătă și foarte curată. Mai jos regăsiți un top geluri de curățat față folosite de mine de care sunt foarte mulțumită.

Top Geluri de Curățat Fața

1
Gel de curatare spumant CeraVe pentru piele normal-mixta, 473 ml

Acest gel de curățare spumant îl folosesc cel mai des, din punctul meu de vedere are cele mai bune rezultate, la fiecare utilizare vei simți tenul revigorant, proaspăt și curat. Conține ceramide într-o cantitate mai mare față de restul ingredientelor.S e găsește și în alte formule pentru toate tipurile de ten.

2
Gel spumant purifiant La Roche-Posay Effaclar, 400 ml

Un gel spumant care conferă confort și senzație catifelată la atingere. Curăță pielea eliminând impuritățile și excesul de sebum lăsând-o curată, revigorantă, praspata și reduce vizibilitatea punctelor negre. Se găsește și în cantitate mai mică sau mai mare.

3
Gel de curatare spumant Bioderma Sebium pentru ten mixt/gras, cu pompa, 500 ml

Un gel spumant revigorant care curăță delicat pielea și reduce apariția imperfecțiunilor datorită complexului seboreglator fluidactiv și reglarea excesului de sebum. În componența sa găsim sulfat de zinc și sulfat de cupru. Are o formulă neparfumată, fără coloranți, fără săpun care să usuce pielea.
Se găsește și în altă formulă pentru piele sensibilă .

4
Gel de curatare Vichy Purete Thermale cu efect de prospetime, 200ml

Un gel de curățare cu aromă florală ce se tranformă într-o spumă ce curată în profunzime și delicat pielea land-o catifelată, curată și luminoasă. Un gel ce conține apă termală și extract din semințe de moringa ce contribuie la curățarea impurităților acumulate pe tot parcursul zile. produs testat dermatologic.

5
Gel de curatare hidratant Clinique, Dramatically Different Moisturizing Gel, 125 ml

Un gel de curățare care curată și hidratează foarte bine. De la prima utiliziare vei simți o schimbare a tenului lăsând-ul curat fără impurități și sebum. Redă pieli un aspect sănătos, hidratant, luminos și catifelat. Un gel de curățare potrivit tuturor tipurilor de ten, de la cel sensibil și uscat până la cel cu imperfecțiuni. Vine în ajutorul acestor tipuri prin faptul că le face să revină la viață și să ai un aspect al feței cât mai curat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *