Top 4 Măști De Păr Ieftine Și Bune

După cum am spus în articolul precedent o masca de par este esențială în îngrijirea părului. Acolo am vorbit de top 5 măsti de păr profesionale însă nu toată lumea își permite ceva profesional, ori nu vor să investească așa mult într-o masca de par.

De aceea am făcut acest articol în care îți prezint top 4 măști de par ieftine și bune, o lista cu măști de par accesibile fiecărei femei. Mare majoritate sunt testate de mine și le recomand de asemenea cu drag.

Top Măști De Păr Accesibile

1
Product NMasca de par reparatoare Gerocossen Argan cu ulei de argan organic si keratina, 450 ml

Prima din topul de măști testată recent de mine ar fi această de la Gerocossen. Masca de păr contribuie la refacerea firului, având o formulă îmbogățită cu ulei de argan, ulei de ricin și keratină. Este recomandată pentru părul uscat și deteriorat, părul vopsit sau afectat de razele soarelui. Pe mine această mască a funcționat super bine și chiar am recumparat-o de vreo 2 ori. O recomand cu cea mai mare încredere.

2
ProducTratament masca de par 4 in 1 Gliss Miracle Cocoa pentru par deteriorat si uscat, vegan, 400 ml

O mască ce conține un complex de proteine de soia și unt de cacao care oferă părului un nivel optim de hidratare, îl fortifică și îl protejează împotriva ruperii. Oferă părului un aspect strălucitor și mătăsos. Se mai găsește in două tipuri diferite: una cu unt de sheâ și una cu ulei de nuca babassu,testate de asemenea de mine și și-au făcut efectul cu brio.

3
Masca pentru par Garnier Fructis Hair Food Pepene Verde, pentru parul subtire, 390 ml

O mască cu pepene ce conferă părului o hidratare intensă, strălucire și fără vârfuri despicate, perfectă părului subțire fără viață, aceasta după multe aplicări face părul să fie revitalizant, mătăsos și sănătos. Se găsește și cu alte fructe precum: banane, papaya și aloe vera.

4
Mască pentru par cu keratina si proteina din lapte, Kallos, 1000 ml

O mască ce se găsește într-o cantitate destul de mare pentru prețul mic pe care îl are, dar în ciuda acestui fapt este una eficientă care da rezultate îmbunătățind firul de par și făcându-l mai moale și mătăsos datorită conținutului de keratina și proteină din lapte Kallos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *