Top 8 Parfumuri de Femei Accesibile in 2023

Parfumurile se găsesc în diferite forme și formule, poate fi un parfum dulce sau un parfum fresh, iar în ziua de azi este greu să îți comanzi parfumul dorit, în special online, deoarece nu știi ce aromă are sau cât de mult persistă. Fie că îți cauți ție un parfum sau vrei să îl dăruieșți cuiva drag în acest articol găsești 8 parfumuri pe care le-am testat și le recomand. Iar la review am să-ti descriu la ce poți folosi parfumul respectiv.

În acest articol am selectat 8 parfumuri bazate pe următoarele criterii:

  1. Persistența – Un parfum bun trebuie sa fie persistent pe piele cat si pe imbracaminte;
  2. Mirosul – Să nu aibă un miros extrem de puternic;
  3. Tipul – Sunt diferite tipuri de parfumuri, câteodată avem nevoie să fie exact pentru ținută pe care o porți;
  4. Prețul – Trebuie să ținem cont că prețul să fie unul accesibil, că oricine să și-l poată permite;
  5. Aspect – Poate să fie o părere personală dar din punctul meu de vedere, sticluța parfumlui trebuie să fie elegantă și finuță.

Top Parfumuri Accesibile

1

Este un parfum ce are la baza ingredientelor ambră cu note lemnoase și iasomnie, datorită ingredientelor are o aromă nici foarte fresh nici foarte dulce, o aromă ce te poartă într-o lume magică și îți redă încrederea de sine. De la prima pulverizare vei simții mirosul puternic de iasomnie.

Acest parfum este deosebit și prin aspectul sticluței, care îmbină forma ce se potrivește cu numele: „Alien„.

Se găsește în diferite cantități : 30ml, 60ml și 100ml.

2

Un parfum care îți redă tot curajul de a trece peste momentele grele din viață. Simți că vei putea trece peste toate fricile și că îți poți îndeplini visele datorită curajului și siguranță de sine pe care o transmite prin aromă să pătrunzătoare și florara. Parfumul potrivit serilor de vara, asortat unei ținute office sau elegantă. De la prima pulverizare vei simții mireasma de trandafir îmbinată cu iasomnie și cu acorduri cypre ce redă o senzație de confort și grație.

Sticluța parfumului este prelucrată în așa fel încât să dea impresia de elegantă.

Se găsește în diferite cantități: 30ml, 50ml și 100ml.

3

Este un parfum potrivit tuturor anotimpurilor datorită amestecului de arome de citrice, principalul citric fiind mandarină, aromă de vanilie și lemn dulce intensifica mireasma totodată făcându-l un parfum care rezistă pe tot parcursul zilei.

Acest parfum te și face să iei inițiativa asupra ta și îți inspiră rafinamentul și eleganța de care ai nevoie.

Este un parfum purtabil în majoritatea timpului.

Se găsește în diferite cantități: 50ml, 100ml și 200ml.

4

Este un parfum care te domină prin aromă florală, dar îți scoate în evidență eleganța și rafinamentul. Este greu de descris căci este un parfum ce ademneste și domină prin îmbinarea lui alături de o ținută foarte elegantă.

La prima pulverizare vei simți un miros dulce de lemn, trandafir, iasomnie, mosc, piersică și floare de portocală.

Sticluța parfumului este în așa fel să nu aibă colțuri ascuțite, să fie cât mai perfect ondulate pentru a da o eleganță aparte.

Se găsește în diferite cantități: 30ml, 50ml, și 100ml.

5

Parfumul vine cu o aromă fresh și floral, ce îți transmite libertate și chef de viață, exprimă adrenalină si redă spontanitatea de a merge într-o excursie cu prietenii.

Notele sale cele mai impotante sunt: chilimbar, mosc printre ele numărându-se bambusul și trandafirul alb. Este un parfum ce te duce cu gândul la apă, la vacanță și la serile petrecute cu prietenii.

Sticluța parfumului este fomata în așa fel încât să fie cât mai ușor și rapid de manevrat.

Se găsește în diferite cantități: 25ml, 50ml și 100ml.

6

Un parfum fenomenal pe placul tuturor. Acesta are o aromă extrem de florală și fructată perfect pentru zilele calde și pentru o ținută cât mai specială.

Reflectă frumusețea, senzualitatea și feminitatea din interiorul nostru și cu siguranță vom întoarce priviri. Conține mireasma de vanilie, iris, portocală, lasomnie, pere și praline. Toate aceste ingrediente îmbină un miros dulce de vara.

Se găsește în diferite cantități: 30ml, 50ml, 75ml si 100ml.

7

Parfumul vine cu note florate imbinatoare ce te cucerește la primul puf pulverizat, îți trezește toate simțurile și te învăluie în ceva divin, sexy și diplomat.

Înfățișează partea din ține cea mai elegantă și puternică care îți da curajul să treci peste temerile tale.

Conține o aromă puternică, lemnoasă cu tonuri de fructe pe care o vei adoră.

Un parfum persistent potrivit pe timpul de vară, dar și anotimpului de iarnă.

8

Acest parfum este unul potrivit pentru utilizarea zilnică, deoarece are o aromă dulce ușoară, nu foarte puternică.

Acesta după părerea mea nu trebuie să lipsească din colecția noastră de parfumuri, el nefiind atât de accentuat că miros, dar în același timp nu îi va lipsi mirosul pe tot parcursul zilei sau chiar mai mult deoarece este persistent și delicat cu pielea.

Conține note orientale de floare de portocală, piper alb, sare de vanilie, chilimbar alb și ambră cenușie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *