Top 8 Perechi De Sandale Elegante

Ai un eveniment și nu știi ce să îți cumperi? Ai umblat prin magazine si nu ai găsit nimic? Atunci ai ajuns în locul potrivit. Astăzi te ajut să îți găsești sandalele potrivite. Sandalele nu sunt o simplă pereche de încălțări, ele sunt stil și elegantă, o piesă importantă unei ținute de vara, dar și unei ținute de ocazie. Sandalele cu toc pentru noi femeile sunt un plus de rafinament, care ne face să ne simțim feminine.

Cum aleg sandalele perfecte si elegante?

  1. Inaltimea tocului – sa fie potrivit pentru tine;
  2. Modelul – sa fie potrivit tinutei tale;
  3. Prinderea/inchiderea – sa fie cat mai usoara si nederanjanta;
  4. Forma – sa aiba o forma care ofera comoditate piciorului.

Top Sandale Elegante

1
Sandale dama cu Toc Albe din Piele Ecologica Mahayla 

O pereche de sandale simple și elegante. Sunt potrivite ținutelor elegante și persoanelor care se descurcă pe un toc așa de înalt (12cm), sandalele au o prindere prin curea și pot fi găsite pe alb,crem, negru și roz.

2
Sandale dama cu Toc Negre din Piele Ecologica Lacuita Khalila 

O pereche de sandale perfecte pentru o ocazie unică, acestea au un toc de 12 cm și șireturi din piele ecologica lacuite iar în partea de sus au prindere pe picior prin curea. Ele mai merg și la o rochiță de vara și la diferite evenimente. Acestea se găsesc si pe alb.

3
Sandale Badura

O pereche de sandale de culoare neagră simple și cu un detaliu ce le scoate în evidență, un lanț auriu prins la baza sandalei adică la încheietura, vin și cu un toc deosebit fiind subțire la mijloc și pătrat în partea de jos de 6 cm, vârful lor este rotund și materialul sandalei este din piele. Sandalele sunt potrivite mai multor ținute elegante.

4
Sandale DeeZee

O pereche de sandale potrivite rochitelor de vara, dar și celor elegante. Acestea sunt formate dintr-un toc de 10,5 cm, tipul vârfului fiind decupat/ pătrat, confecționați dintr-un material textil cu un sistem de închidere cu cataramă și că model se prezintă cu un material transparent la baza degetelor alături de o bareta pe lungimea piciorului până la călcai ce pune în evidență piciorul făcându-l delicat și elegant. Se găsesc pe mai multe culori.

5
Sandale DeeZee

O pereche de sandale din material sintetic fin, că model acestea au material încrețit în partea de jos a degetelor, vârful acestora fiind rotund iar la baza calcaiului fiind acoperit și cu o închidere prin cataramă. Au un toc de 10 cm. Sunt potrivite zilelor de vara și tuturor evenimentelor.

6
Sandale Jenny Fairy

Aceste sandale sunt gândite în așa fel să fie 2 în 1 prin faptul că la spate acestea sunt decupate și se închid printr-un șnur, iar în partea din față este acoperită având tipul vârfului ascuțit și oferind impresia de pantof. Aceștia au un toc de 9,5 cm și sunt confecționate dintr-un material sintetic de înalta calitate.

7
Sandale Jenny Fairy

O pereche de sandale din material sintetic fin, cu un toc gros pătrat de 8,5 cm și cu o închidere prin cataramă. Aceste sandale se găsesc și cu un toc mai mic și format diferit al vârfului, având tipul vârfului decupat și pătrat. Niște sandale potrivite sezonului de vara perfecte atunci când nu știi ce să îți achiziționezi și vrei ceva comod în picioare. Se găsesc pe mai multe culori.

8
Sandale Lasocki

Aceste sandale sunt perfecte pentru o ținută de birou, unei întâlniri de afacere sau unui eveniment special. Grosimea tocului de 7,7 cm oferă comoditate pentru a fi purtate pe întreaga zi, închiderea să este cu cataramă și ceea ce le scoate în evidență este detaliul auriu ce se află pe marginea baretelor.

Concluzie

Sunt sigura ca ai avut ce sa alegi din sandalele prezentate mai sus, si chiar sunt curioasa sa imi spui alegerea in comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *