Top 6 Plăci de Îndreptat Părul

O placă bună de îndreptat părul trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a ne oferi un par strălucitor și o coafură perfectă. Pentru o femeie coafura este foarte importantă, iar mersul la coafor nu este tocmai accesibil tuturor, de aceea, aveți nevoie de o placă de par calitativă care să va ofere posibilitatea de a va aranja părul într-un timp cât mai scurt dar să fie și blândă cu părul.

Când vine vorba de produse pentru coafat cei de la Babyliss oferă o gama foarte bună de plăci de îndreptat, creponat sau aparate de tuns părul. Întodeauna mi-au plăcut produsele oferite de ei și le-am considerat foarte calitative deoarece eu personal nu am avut vreo problema cu ele vreodată.

Top Plăci Îndreptat Părul

1
PLACĂ DE PĂR FĂRĂ FIR, CERAMICĂ, 9000RU, BABYLISS

Placă de par fără fir cu o baterie cu litiu-ion ce se încarcă în 5 ore pentru o utilizare îndelungată sau în doar 3 ore pentru o utilizare de 30 de minute. Placă are un indicator inteligent prin care îți arată cât la sută mai ai din baterie, în așa fel știi când trebuie s-o bagi la încărcat. Are un sistem de încălzire rapidă care te ajută să îți faci părul într-un timp foarte scurt iar datorită celor trei trepte de încălzire 160 grade, 180 grade și 200 de grade îți poți creea niște bucle fabuloase.

2
PLACĂ DE PĂR SUPER SMOOTH 235° NEGRU/AURIU ST393E, BABYLISS

Placă de par cu fir ce își menține temperatura pentru o indreptare sigură fără să ardă părul, este confecționată din titanium-ceramic și cu funcție ionică ce face că părul să se îndrepte dintr-o singură mișcare, dar și cu ajutorul celor 6 trepte de la 140 până la 235 grade. Are un cablu cu o lungime de 2,5 m pentru liberă utilizare și spațiu, dar și o închidere printr-un buton pentru siguranță. Potrivită tuturor tipurilor de par de la cel subțire, fragil, vopsit până la cel des și cu firul gros.

3
PLACĂ DE PĂR 2 IN 1 PURE METAL – FINISAJ CROM ST481E BABYLISS

Placă de par 2 în 1, aceasta are o funcție ionică care elimina efectul de par electrizat și își menține aceiași temperatura pentru a nu arde părul. Este confecționată dintr-un material metalic pe partea exterioară pentru o alunecare mai ușoară a părului și înveliș diamond termic. Are 5 trepte de încălzire de la 150 de grade până la 230 de grade. Datorită varfurilor detașabile poți trece de la o placă pentru intis părul la o placă de ondulat. Ea vine la pachet cu un pad termic cu cablu rotativ pentru o folosire liberă și a te coafa cu ușurință.

4
PLACĂ DE PĂR SLEEK CONTROL WIDE ST397E, BABYLISS

Placă de par sleek control te ajută să îți faci un par fabulos și perfect. Este compusă din două plăci cu înveliș tourmaline-ceramic de 35mm care își mențîn temperatura, aceasta are 6 trepte de la 140 de grade până la 230 de grade. Datorită funcției ionice părul tău va fi potejat, va rămâne sănătos și vei scapă de părul electrizat nedorit. Aceasta vine la pachet cu un pieptane pentru descurcare și îndreptare in același timp, ideal pentru părul creț.

5
PLACĂ DE PĂR SLEEK FINISH 230° ST255E, BABYLISS

O placă de par ce te ajută să ai un par mătăsos și drept, această are trei trepte de temperatura de la 180 de grade până la 230 de grade, un înveliș inovator tourmaline-ceramic ce nu îți arde părul ci îl protejează. Vine cu o formă curbată pentru a putea fi utilizată și în formarea buclelor. Este prevăzută cu un cablu rotativ de 2 metri și cadou o husă termorezistentă.

6
PLACĂ DE PĂR SMOOTH CONTROL 235° ST298E, BABYLISS

O placă de îndreptat părul care îți face viață mai ușoară datorită performanței sale cu 13 setări de temperatura și un sistem de încălzire ultra performant dar și datorită sistemului Advanced Ceramics care asigura o îndreptare uniformă fără fire electrizate, păstrându-și o temperatură constantă. Are două plăci de 120mm pe 25 mm ideale pentru a cuprinde șuvițele mai mari, iar învelișul Quarts-ceramic este coceput pentru netezirea firelor de par. Vine la pachet cu o husă termică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *