Top 4 Șampoane Anti Scuame și Mătreață 2023

E greu să găsești un șampon bun pentru scuame sau mătreață care să și funcționeze, am pățit-o pe pielea noastră, iubitul meu a testat undeva la 4 șampoane până să găsească ceva ce da rezultate, asta după ce am stat să alegem din câteva zeci de produse care promiteau fiecare câte ceva și la final s-au dovedit a fi inutile. Bineînțeles, într-un final am găsit câteva șampoane bune de scuame și mătreață, aceleași pe care le recomand și aici. Este un articol scurt cu doar 4 produse, deoarece vreau să recomand doar ce am testat noi.

4 Șampoane de Scuame și Mătreață Foarte Bune

1Cel mai bun
Sampon antimatreata 2% Seboderm, 125ml, Slavia Pharm

Acesta este cel mai bun din punctul meu de vedere, a dat cele mai bune rezultate. Conține 2% ketoconazol, adică un gram de șampon are 20mg de ketoconazol. Este folosit pentru dermatită seboreica, precum cojile și mătreața. Funcționează de la prima utilizare și pot spune că are cel mai bun raport calitate preț. Aveți grijă însă să-l folosiți după instrucțiuni.

2Utilizare indelungata
Sampon anti-matreata severa Kelual DS, 100ml, Ducray

Acesta este al doilea șampon testat, își face treaba la fel ca și cel de sus, te scapă de mătreață și de cojile din cap (scuame/dermatrita).
Are ca ingrediente principale ciclopiroxolamina și zinc piritiona fiind necesară aplicarea odată pe săptămâna pentru întreținere și prevenire.

3Utilizare multipla
Gel de curatare pentru dermatita seboreica ten si scalp D.S, 150 ml, Uriage

Este un gel ce merge să-l folosim atât pe scalp, dar și pe față pentru a trata dermatita. L-am testat pe ambele zone și a făcut treaba foarte bine, scăpând de ambele probleme în scurt timp.

4Foarte bun pentru femei
Sampon anti-matreata Vichy Dercos pentru par normal/gras, 200 ml

Un șampon testat de mine pentru a scapa de mătreața nedorită. Acesta trebuie folosit cel puțin două săptămâni pentru a scapa in totalitate de mătreață, se poate folosi și pentru rutină de spălare a părului deoarece ascesta nu are un ingredient foarte activ într-o cantitate mare și nu atacă firul de par.

Concluzie

Nu orice sampon te scapa de matreata, scuame sau dermatita, conteaza foarte mult valoarea ph a fiecaruia dar si de ingredientele acestuia, aceste sampoane in mate parte au fost eficiente si sigure pentru majoritatea persoanelor care l-au folosit, inclusiv noi, deci le recomandam cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *