Prezentul document pune la dispozitia utilizatorilor regulamentul de utilizare al website-ului https://idealbuy.ro numit in continuare „idealbuy” sau „website”;

Odata cu accesarea si navigarea pe website-ul idealbuy va exprimati acordul privind termenii si conditiile cat si politica de confidentialitate.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii detaliati mai jos ori cu politica de confidentialitate, va rugam sa parasiti imediat acest website.

Accesul pe site

Accesul pe website-ul idealbuy este total gratuit cu conditia respectarii urmatorilor termeni:

  1. Este interzisa copierea partiala sau integrala a website-ului sau continutul acestuia.
  2. Este interzisa postarea de comentarii rau intentionate, ce contin injurii sau orice s-ar incadra in aceasta categorie.
  3. Este interzisa folosirea numelui sau logo-ul idealbuy in alte ipostaze decat promovarea site-ului idealbuy.

Prezentul website contine link-uri publicitare in legatura cu alte website-uri care nu sunt propietatea idealbuy. Odata parasit site-ul nostru nu ne asumam nici un fel de raspundere cu privire la continutul altor website-uri sau orice ar avea legatura cu acestea.

Responsabilitati

idealBuy nu isi asuma nici o raspundere pentru continutul oferit de partenerii sai respectiv:

  1. nu isi asuma raspunderea pentru modificarile de pret suferite de produsele promovate pe website-ul idealbuy.
  2. nu isi asuma raspunderea pentru stocul sau stocurile oferite de partenerii promovati pe website-ul idealbuy.
  3. nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care produsele cumparate de dvs. nu corespund descrierii sau scopurilor pentru care au fost cumparate.

idealBuy nu garanteaza corectitudinea partenerilor sai si nu isi asuma eventualele neintelegeri intre dvs si magazinele promovate pe website-ul idealbuy.

Utilizarea website-ului de catre minori

Accesul pe website de catre minori trebuie facut exclusiv cu acordul sau supravegherea parintilor. Nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care o persoana minora comanda prin link-urile noastre produse fara acordul parintilor.

Recomandam tuturor parintilor sa informeze minorii cu privire la utilizarea corecta a datelor personale, a internetului si a website-urilor in general.

Disponibilitate

idealBuy isi rezerva dreptul de a modifica orice structura sau interfata a website-ului in orice moment sau orice interval de timp avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent accesul la website.